herşey çok güzel tabiki satmanda uygun herkez bir ekmek parası kazanmak çabasında ama orjinal sitesinde senin 35 TL dediğin tema 34.99 $ X 1529 dolar fiyatından hesaplarsak. 51.936 yani 52 TL ye geliyor herkes tabiki bu durumda boğanın altında buzağı arayacaktır. neden çünkü orjinal sitesinde 34.99 $ sen 35 TL den satıyorsun nerden geliyor bu temanın bolluğu

temaları kendi bir sitene kurup ordan demo göstersen bence daha iyi olur. Hayırlı satışlar
Evet Tabiki - iletişim 'bilgilerinizi pm atabilirsiniz
Adamın sorusunu neden görmezden geliyorsunda diğer arkadaşa hemen yanıt veriyorsun?? Özel mesajlamı bildiri yaptın. Bizde bilelim
Özel mesajla cevap verildi mi bilmiyorum ama ben cevap vereyim.
Arkadaşın yaptığı şey diğer tema sitelerinde temaları alıp satmak(benim düşüncem). Yani bir temayı 35$ dolara alıyorsa 2. satıştan sonrasında temaya verdiği parayı çıkarıyor zaten.
Bu yapılan doğru mu derseniz tabi ki doğru bir davranış değildir. Bundan gerçek tema yazarının haberi var mı ya da yazarın temalarına uyguladığı lisans buna izin veriyor mu? Bunlara göre bu değişir.
Ayrıca tema üzerinde değişiklikler yapmak size OpenCart'ın adını TW Eticaret v1 olarak değiştirme hakkını vermez.