Merhaba,

Öğrenciliğini bitirmiş ve hiç unutamayacağı anıları kalanlar....
Öğrenci olupta geçmiş yıllarda yaşadıklarını ve unutamadığı anıları olanlar...

Haydi sizde yazın, Yazında öğrenelim şu güzel anıları...

Çok sinir bir anım;
Orta okul'daki bir anımdan bahsedeceğim...
Şehirler arası bir taşınma olayımız olmuştu. Taşınmadan evvel özel bir kolej okulunda okuyordum. Taşındıktan sonra eve en yakın devlet okuluna gitmeye karar vermiştim. Okula başladığımda ortaokul 2'deydim. Okulun ilk haftası (1. veya 3. günü pek hatırlamıyorum) Tenefüs zilinde tuvalete gittim, Tuvaletimi yaparken arkamdan birileri "Lazer ışığı" tutuyordu. Bende cevapla bir tepki verdim.

- Tutma oğlum *** !

Lazeri tutanları sınıf arkadaşlarım sanmıştım. Sen kime tutma *** diyorsun diye üzerime 3-4 kişi geldi bende özür diledim ve olayın kapanmasını bekliyordum. Bir anda bana yumruk attılar ve arbede cıktı. Tuvalet dışına kadar kavga ederek cıkmışız ve okul merdivenlerine kadar gelmiştik. Kavga devam ediyordu 3-4 kişi bana acımasızca saldırıyorlardı. 2-3 ünü merdivenlerden o sinirimle ittirmiş ve aşaya düşürmüştüm. Yukarıda kalan kişiyle yada kişilerle mücadeler ediyordum onların yorulduğunu anlayınca merdivenlerden aşaya koşarak inip kavgayı başlatan kişinin üzerine cullandım. Bir kaç yumruk attıktan sonra üzerimde 4 kişiyi bir den gördüm ve yere kapaklanmıştım adeta.

Bugünü unutmamışım hala yazabiliyorum demekki. Okullarda yaşanan hiç yok yere yapılan eşek şakaları kavga ile sonuçlanıyor. Ozamanlar yine iyimiş aslında şu devirde bıcaklar cekiliyor coğu kişi hastanelik oluyor.

Sevgiler...