HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genel aylık arama ile yerel aylık arama arasındaki fark nedir acaba ?
Bu konuda şuan birşey yazamıyorum

AE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
helal olsun kardeşim güzel paylaşım...
günde sadece 2-3 saatinizi ayırarak ayda minimum 300-400 dolar elde etmek sizin elinizde.
teşekkürler

PaylasimCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Of başlayamıyorum vallaha niche seçimi en büyük problem benim için.Elimde market samurai var scrapebox var.Scrapeboxtan bir sürü kelime türetip hepsini market samurai ile analiz ediyorum günlük 200-400 aramalı tık başı 5-7 veren kelimeleri buluyorum.Ama 1.saydaki siteleri analiz edince çoğu yaşlı ve prli siteler çıkıyor.O yüzden başlayamıyorum ben mi hata yapıyorum yoksa başlamam mı gerek anlamadım.
zirvede sağlam siteler varsa onları geçmek zor olabilir.ben sitelerimde genellikle ilk hedef kelimeden değilde yazılardan hit alıyorum

misal,

yatak örtüsü . blogspot.com sitem normalde yatak örtüsü kelimesinde ilk sıraya gelsem hit alırım fakat ilk sırada sağlam siteler olabilir.

o zaman direk yatak örtüsü kelimesinden değil yatak örtüsü örnekleri , modelleri.... gibi altsayfa aramalardan hit alabilirsiniz.