Merhabalar, uzun süre önce Amerika'ya dil kursum için gitmiştim. Ancak amacım Amerika'da İngilizce öğrenmek değil oranın olayını öğrenmekti. Çarpık İngilizcem var yazıyı çok rahatlıkla anlayabilir ve çevirebilirim ancak kendim ne yazarım ne konuşurum nede konuşulanı anlarım.
Velhasıl kelam, seneye 2 yıllık yüksek öğretimimi tamamlayacağım. Ancak planlarım yerinde yürümediği için bazı değişiklikler yaptım. Lise 4'de polislik sınavını kazanıcaktım kazanamadım. Özel üniversiteye gidicektim maddi problem olmadı ancak bankada bir sorun yaşadım. Eniştem gümrükçüydü lisede dış ticaret bölümünü kazansaydım gümrükçü olucaktım olamadım. Web tasarım belgemi alıcaktım web tasarım üzerine gidicektim olmadı.
Anlayacağınız tüm hayallerim yıkıldı. Tekrar lisede olmak için nelerimi vermezdim ama malesef olmuyor.
Bende son çare olarak yurtdışında work and study düşünüyorum ama bunu görmüş geçirmiş kardeşlerimden yardım almak istiyorum?
Yurtdışı hakkında bilindik bilgilerin ötesinde beni bilgilendirecek ve kendime sorular sormama yardımcı olacaklar varsa lütfen çekinmesin. Bilgilendirilmeye ihtiyacım var. Son çarem kaçmak..