Şu özgün içerik hikayesinden vazgeçin artık arkadaşlar.. Googleda son yaşananlar bununda aslında bir noktada yetersiz olduğunu gösterdi.. Kendi sitem 8kdan 1.5kya kadar geriledi. Saçmaydı olacak iş değildi ancak neyse dedim alıştım. Ancak geçen gün bayadır takip ettiğim bir sitenin durumuna baktım olacak iş değildi.. Adamın tüm içerik özgün yani tamamen emek.. Proğramları izliyor, içerik giriyor, videolarını hazırlıyor, takip ettiği başlıkların herbirinde sadece o vardı. Site bi ara 12klara kadar çıkmıştı. Şimdi bakıyorum adamın sitesine 1k hit gelmemiş. E peki bu nasıl oldu? Hani 12kya kadar hit almasa seosu eksik, backlinki eksik der bintürlü mazeret bulurduk kendi kafamıza göre.. Ancak site süper gidiyordu yakından izlyordum ne olduysa şu 2 günde oldu ve adamın sitesi güme gitti.. Binlerce onbinlerce site bu şekilde tarih oldu.

Yani google da saçmaladı. Bişey yaptılar hala düzeltemediler.. Baktılarki olmuyor hemen kılıfını hazırladılar.. Bu inanılmaz hit düşüşlerini de hep özgün içerik masalına bağladılar.. Biz de yedik tabi Öyle ya koskoca google saçmaladık düzeltemiyoruz işi boot ettik diyecek değil..