Olgunlasmak veya profesyonellikle yazdiklarinizin alakasini anlayamadim.

Burda cok insan tanimiyorum ben, bu Adalet adli arkadas geldi bana 300 Tllik teklif sundu dun aksam, ben de kendisine sizin domaini cok istediginizi kendisine baska bir domain satabilecegimi soyledim, fakat kendisi sadece 300tllik butcesi oldugunu belirtti.

Sizde bana "hayirli olsun, ben de kaldi" gibisinden mesaj atinca durumu size acikladim, ki domain sizde kalmadi cunku zaman sinirlamasi falan koymadim ki ben, sadece gelen tekliflere gore satip satmayacaktim. Sizi de joker olarak gordugum yok, ben eger Adalet almayacaksa 250 TL'ye ki bu benim zararima oluyor, size saticagimi size de soyledim. Yoksa benim kafamda 250 Tl'ye satmak ta yoktu, fakat bitmek bilmeyen pazarliklarinizdan dolayi cok istediginizi dusunup size vericektim.

Benim icin satip satmamak sorun degil, bugun olmaz baska zaman satilir, sadece profesyonellik ve olgunlugumu (saniyorum ki Adalet'le olan kisisel husumetten oturu) sorgulamaniz hos bir sey degil, yanlis birsey veya satis kurallarina aykiri birsey yapmadim cunku.