yok hocam saolun paylaşımın için ama sözleri öyle değil..
Alıntı
GüzeLliğinden HiçBirşey KayBetmemiş..Bir ısLakLık Var.Sanki BiLmiyoRum BeLki YaĞMuRduR.. YaĞMuR YaNakLaRıNı ıSLatmı$ Ama ALışMışSın Artık RahatSın..NerDeySe iLk Gün kü Kadar HaFiFsin..YaşadıqıN Bütün SıkıntıLaRı GörMüşsün Yani..ARTIK HİÇBİRİ UMURUMDA DEĞİL.... Beni Bo$Ver, Beni Bırakın.Zaten GözLer KaranLık.. Seni Zaten Unutup Giderdim Seni Zaten Ke$FedemezDim.. BunLaR Bana YaLanCı Bir Bakı$,BunLaR Bana YaBanCı Bir Bakı$.Zaten AnyLaR KaLmış Bende.Zaten AnıLaR SoLmu$ Baq..GözLeRimi KapattıqımDa BeLkide Beni Bırakıp Giderdin ... GözLeRimi GizLeDiqimde BeLkide Beni ALdatıRdıN O $eHiRde..ViRaNe BedeNim DayaNamaZ oLDu..GökYüzü Benden Daha SoLGuNdu.UyandıqımDa ELimde Bir Hap KutuSu BirDe Mektup BuLuNuRdu..GözLeRinin iÇinde Bir Tutam Ya$mı Vardı ki Zaten oNLaRı aLdın.SözLeRinin iÇinDe NefeSini KaLbime İtekLeYen Bu HapLaRı aLdın..NeDenSizCe AqLayışLaRımda Kimin HaBeRi Vardıda Beni Bıraktın.AĞLAMAK ARTIK yeni Hobim oLdu..KaLBime GiReN Bu SoLmu$ AnıLaR Beni BıraKın Bu SokakLaR DaR GeLiyoR Artık Bana Bir ÇaRe BuLun..Senin YaLanCı Bakı$LaRının Adı aLtıNda Bir KöpRü KuRdum Zaten BunLaR BaNa yoL VeRdi.İyiLiq KeşFediLemeYen ÖFke..RuHum SakLanBaÇ Oynar BedenDen KaÇaR BedenDen KoRKuyoR. YAĞMUR YANAKLARIMI ISLATIR HER GECE KARANLIKTA, GÖZLERİM KAPANMAZ Kİ BANA BİR ÇARE BUL EY DOST.. KENDİMİ KEŞFEDEMEDİM BU SOKAKLARDAN GEÇERKEN BOŞ IŞIKLARIN ALTINDA BU ACİZ BEDENİ İZLERKEN.. AkLımda AnıLaR, GözLeRime SaLdıRdıLaR...Bak Bu GözLeR YiNe aĞLaR...SevdiGim CıkaGeLiR mi ? SöyLeyiN BiRkeZ Ne oLuR DaGLaR..GünDüzLeRim GeceLeRimi KovaLaR..Ama AnLamı Yok Bende GünLeRin KitapLaRında KuruDu Gitti VerdiGim Sana GüLLeRin..Şimdi PenCeReme YanLızım Gökyüzü AğLaR Yanında SoĞuk Cay.GökYüzünDe AsıLık KaLmı$ GiderKen Bıraktın Bana Bak DoLunay..Yine Bende KaLdı Bak Yine BuGece oDamda Herşey YeRLi YeRinde Birde Sen oLsan Ke$ke RuHumu aLdın GizLiCe..ELimde Bira YüRüdüm SokakLar AraSında kayBoLdum Lo$ ı$ıkLaR aLtında.. HayaLini Kurdum Kar$ımda AnLaaa.BirDen Her$eyin Vardım FarkıNa OtuRduM saatLeCe KaLDırımda.. üÇ Be$ Dost Bak Yine YanımDa.Her$ey KüLe SaRdık APtaLCa..Sormadan Kapat o DeFTeRimizi YapRakLaRını Tek Tek Daqıt..BunaLıma GiRdim HerGeCe DiLimde SöyLeDiĞim AyNı Ağıt Yok Ben Bir TürLü ALı$amadım Sen GittiĞinDe Kar$ı Koyamadım..ADını Odamın DuVaRına Kazıdım..Seni Cok SeviyoRum Askım... YAĞMUR YANAKLARIMI ISLATIR HER GECE KARANLIKTA, GÖZLERİM KAPANMAZ Kİ BANA BİR ÇARE BUL EY DOST.. KENDİMİ KEŞFEDEMEDİM BU SOKAKLARDAN GEÇERKEN BOŞ IŞIKLARIN ALTINDA BU ACİZ BEDENİ İZLERKEN..