Merhaba arkadaşlar.

PayPal : 2500 Profil Link = 15 $ | 5000 Profil Link = 25 $ | 10000 Profil Link = 35 $

Havale : 2500 Profil Link = 22 TL | 5000 Profil Link = 35 TL | 10000 Profil Link = 50 TL

Linkler nereye nasıl ekleniyor ;

Linkleriniz elimizde bulunan forumlardan üyelik açılarak imza ve site kısmına ekleniyor.

Linklerin Kaldırılma Olasılığı Nedir ;

Linklerinizin kesinlikle kaldırılma gibi bir durumu söz konusu değildir.

Sistemin Faydası Nedir ;

Sitenizin google'da seçtiğiniz kelimelerde ve genel olarak üst sıralara çıkmasını sağlar ve pagerank açısından etkilidir.

Ayrıca daha hızlı index alırsınız , hitinizde artış olur ve backlinkler tamamen doğaldır.

Ödemenizi yaptığınız andan sonra linkleriniz eklenmeye başlar 5 - 9 gün arası bir sürede eklenen sitelerde size ait olan profil adreslerini belirttiğiniz mail adresine gönderiyoruz.

Ücreti iş öncesi alıyorum.

Bana ulaşabileceğiniz iletişim yolları ;

link@full-oyunarsivi.com veya pm yolu ile ulaşabilirsiniz.

ugurluhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink çalışması yaptırdım gayet hızlı şekilde dediği zamandan daha kısa sürede işi bitirip mailime listeyi yolladı çalışmasının sonucunda sitem telekomdan kapalıydı ve 5.5 k dı şuanda ise sitem 7 k hafta sonları 8+k şeklinde ve verdiğim hedef kelimede sitem 1 sayfanın en üst sıralarına gelerek faydalı şekilde sonuç vermişdir.

Tavsiyem olucakdır yaptırabilirsiniz ben denedim çokda memnun kaldım zaten yukarıda yazımı okursanızda anlarsınız isteyenlere pm ilede sayyaç bilgilerinide atabilirim sorun olmaz.
Hazret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rapor alındı oldukça başarılı forumları beğendim . arkadaşın banlı olmasına üzüldüm ama flood'tan hepimiz tadıyoruz bu duyguyu gecmiş olsun ulaşmak isteyenler konudaki msn den ulaşabilirler teşekkürler tekrardan