mehmetnazli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aradasım ılk basta bende fazla bır fark gormedım faydasından cok zararını gormuştum ama sankı ayarlamış gibi 2 gun sonra 7. sayfadaki sitem 1. sayfa 5. sıraya yerleşti ben cok faydasını gordum olaya tarafsız bakıyorum ama bence faydalı calısmayı bırakma gerileme olabılır normaldir bende yasadım cunkı aynısını
arslanbey26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eskişehir firma rehberi kelimesinde kastım.32 sıradaydım 41. sıraya geriledim.belki bende olmuştur.ben yararını göremedim.yinede arkadaşa teşekkürler emekleri için.google neticede bunu anlamayacak diye bişey yok.sitenize günlük atıyorum 200 kişi giriyorsa bu kalkıpda 400 olmuşsa ve bu 200 hitlik artışda aynı kelimeden oluyorsa Google bundan kıllanır diye düşünüyorum
Daha önce böyle birşey oldu. Bakın örnek göstermek için bunu yapıyorum. ilk konulara bakın forma kelimesinde sitem 23. sırada idi sırf size ispatlamak için değişiklik yaptım sitede şuan bakın 400. sırada sitem. şunu söylüyorum herzaman siz ne yaparsanız yapın sitenizde hemen google'ın algılamasını sağlıyor. seo hizmetiniz iyiyse %100 başarı sağlar siteniz. Örnek olarak şuanki sitemde yaptıgım değişiklikle bazı googleda çıkan kelimeler kaybolurken yeni kelimeler çıktı.

Siz sitenize ne ekler silerseniz anında etkilenir.

www.ucuzforma.com kelime : forma bakın sıralamaya görün ilk 100 de yok ama birçok kişi daha 2 hafta önce 2. sayfada oldugunu biliyor.