Merhaba ;
Ruby hocam
Bayimisiniz e-mail'i gönderdim Netdirekt'e sadece meraktan bakalım cevap ne gelicek kafa da sorular oluşmasın...
CnCServer'ın konu baltaladığı yok sizde bir sorun var sanırım hep böyle bişeylermi moderatörlerden talep edersiniz yada hep birilerinin gölgesinde mi yaşarsınız sayın @ruby bey
tesekkurler, iyi çalışmalar.
ohooo kimleri görüyorum emin bey hatırladınızmı beni 50 tb hdd aylık 500 tl den makina vericektiniz sonra paramı zar zor geri almıştım hatta sizde 80-90 tl param kalmıştı İLK ÖNCE BİR KENDİNİZE BAKIN EFENDİM HALA PAYPAL VE MSNDE LOGLAR DURUR..! hatta birde muhasebe müdürünüz vardı ismini unuttum size harcadıgım kontör miktarınımı sayayım yoksa içerde kalan 70-80 tl paramımı sayayım hatta paypaldan 40 dolar bankada 30-40 tl birşeyim kaldı dimi isterseniz milleti suçluğucanıza bir kendinize bakın ben ruby ile calısmam etmem ama sizin bu geçmişi unutup milleti yoklamanız beni ÖLDÜRÜYOR..! hosting şikayet kısmına niye yazmadım biliyormusunuz o gün sırf o aracı olan arkadas için bilesiniz o muhasebe müdürünüz nerdeeee..! mahkemeye vercekmiş sırf paramı sizden geri alamadıgım için siz beni magdur ettiniz ve haksız olan paramı yediniz size birşey demiyorum ALLAH diyorum ok..!