Konu baltalamıyorum sizin gibi benim her konuma ukalaca mesaj yazıp ben onları report etmedim diyemi suç oldu çocukla burda çocuk olmam ben sen şu zihniyettesin seni babama söyler dövdürürüm, az bence ayaklarının üstünde tek başına kalmasını öğren sonra pc. başına geç. az sonra o panellerin daha güzellerini sana koyarım bakarsın resimlere ama konularıma bir daha yazarsan banlanmanı talep ediyorum demekle kalmam direk report u atarım.
Konu baltalıyorsunuz, siz softlayer.com ana bayisiyim diyorsunuz bunu ispat edemiyorsunz. Biz Netdirekt bayisiyiz diyoruz ithamlarınız karşısında ispat ediyoruz. Siz hala saygısızca " ukala " diyerek hakaret ediyorsunuz. Sizin banlanmanız ve burada olmamanız tüm sektöre yapılacak bir iyiliktir.
Alvemar ; görünüyorki sizde bu arkadaşla yandaş olmaktasınız size mesaj gönderdim ve e-mail adresimi verdim ekleyin ve sorunuza karşı bilgi vereyim diye niye eklemediniz? Lütfen Allah insanın kalbine biraz korku versin. Şu konuda hangi sorunuza cevap veremedim? Birde savundugunuz arkadaşınızın konularına bakın.
Haksız olanlar ;
Ruby
SayfaNet
Abacus
Koşanbit
Ni-Osman
Bunlar haksız bu arkadaşmı doğrucu? Allah aşkına lütfen..