Herkese OzgunWeb’ten merhaba. Sizlerle Samsung Star Wi-Fi yi inceleyeceğiz.
Samsung Star Wi-Fi, güzel bir telefon olmakla birlikte birçok özelliği bulunan harika bir cihazdır. Fiyatıda gerçekten uygundur. Telefon ilk çıktığı zaman neredeyse şimdiki fiyatının iki katıydı. Fakat iPhone4 ve benzeri yeni cihazlar piyasaya çıktığından dolayı fiyatı düşmüştür. Ancak fiyatı düştü diye bu telefon eskidi diyemeyiz. İnce ve tam dokunmatik tasarımıyla gerçekten hoş bir telefon.
Gelelim özellikleri ve fiyatına.
İlk olarak sizlere eksilerinden bahsedelim;
1- Kamerasında flaş özelliği yoktur. Gerçekten bu telefonun en büyük eksiği diyebiliriz.
2- Malesef tema değişimi yapılamıyor. Cihazda iki adet renk seçeneği mevcut. Bunlar standart renk olan turuncu ve kırmızı tonları ve yeşil tonu bulunmak üzere iki adet tema seçeneği mevcuttur. Duvar kağıdı ve menü arkaplanınızı rahatlıkla değiştirebiliyorsunuz. Fakat dediğimiz gibi tema değiştiremiyorsunuz.
3- Cihazın hemen altında olan arama, kapatma ve geri seçenek tuşlarında ışıklandırma yoktur.
Gözlemlediğim kadarıyla eksileri bu kadar. Şimdi artılarına gelelim;
Artıları
1- 3.0 inç hassas dokunmatik ekranı vardır. Telefonu bende kullanıyorum ve harika bir teknolojisi var.
2- 256.000 rengi desteklemesine rağmen, renkler canlı ve kalitelidir.
3- Boyutları 240×400 px. oranlarındadır.
4- Akıllı kilit açma özelliği var. Bu özelliği hemen anlatalım. Ekrana harf çizdiğinizde kilit otomatik açılıyor.
5- Acil anlarda telefon kapalı olsa bile acil durum mesajı gönderilebiliyor.
6- 100MB Hafızası vardır.
7- 2 adet menüsü vardır. 1. ana menü ve 2. iletişimlerdir. İletişimler bölümünde Facebook, youtube, myspace gibi sitelere direk giriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca wi-fi ve bluetoothda bu menüdedir.
8- Ayrıca masaüstü menüsüde mevcuttur.
9- Tabi ki wi-fi

10- Kaliteli ses düzeneği
11- Bataryası uzun gidebiliyor. Yani bu telefon kolay kolay yarı yolda bırakmaz sizi. Telefonu bizzat ben test ettim. Tam doluyken, sürekli kullanımda 2 gün gidiyor. Eğer konuşmadan konuşmaya kullanırsanız cihazı 5 güne kadar süresi oluyor.
Telefonun Ücreti
359TL-390 TL arasında değişmektedir.
Eksilerine rağmen fiyatıyla cezbeden, Samsung’u öneriyoruz
OzgunWeb.org özgün yazısıdır.
Kaynak