Merhabalar,
Son Gunlerde Facebook Kategorimizde Olmadik Fiyatlara
Baglanti Paylasimi ve
Profil Alislari Yapildigini Gordum ve Boyle Bir Konu Acmaya Gerek Duydum.
Neden Ucuza Is Yapmayacaksiniz?
Oncelik ile Neden Baglanti Paylasimi Yapmamaniz Gerektigini Size Soyle Aciklayayim. Sizler 3+ , 5+ , 10+ Sayfalar Elde Etmek icin Okadar Emek Sarf Ediyorsunuz Para ile Baglantilar, Videolar, Reklamlar Aliyorsunuz. Bunun Karsiliginda Sizden Cok Cuzi Miktarlar ile Sayfanizdan Profilinizden Baglanti vs Talep Ediyorlar. Peki Neden ?
Bircok Bahaneleri var Facebook Soyle Olcak Boyle Olcak Diye.
Sayfasi Olanlar Bu Anlatacaklarim Sizin icin Yararli Olacaktir.
Sayfaniz var ve Baglanti Paylasimi Yapiyorsunuz.
Size Her Ne Bahane ile Gelirseler Gelsinler Sakin Ucuza Yapmayin Islerinizi.
Suan Bircok Kisi Sitesinin Videosunu Facebookta Yayinlatabiliyor.
En Fazla 1 Sene icinde Herkez Facebookta Videolarini Oynatabilecek.
Bu Durumda Sizlere Geleceklerdir ve Sitelerinden Sayfalarinizda Video Paylasimlari Yaptirmak Isteyeceklerdir.
Yani Binlerce Kisiye 1 Dolar gibi Ufacik Bir Ucrete Reklam Yapmis Olacaklar.
Reklam Diyorum Cunku,
Videolari Paylastiginiz Sayfalarinizda Bulunan Kisiler Sadece Videolari Izlemiyor Video Yaninda Bulunan Yaziya Yani Linke Tikladiginda Kisinin Direk Sayfasina Gidiyor Buda Site Sahibine Direk Tekil Hit Olarak Donuyor.
Suan Benim Uyguladigim Olayi yani
Oyunlari ve
Muzikleri de Yakinda Bircok Kisi Yapmaya Baslayacaktir.
Bu Sayede Yine Sizlere Ihtiyacak Duyacaklardir.
Dusunun Bir Oyun Sitem Var ve Bu Oyunlardan Herhangi Birisini Sayfanizda Paylasiyorsunuz ve Direk Sayfanizda Oynatiliyor.
Yada Bir Muzik Sitem var ve Direk Sayfanizda Paylasilarak Dinlenebiliyor. Yanindaki Linkte Cabasi Oluyor.
Ayni Zamanda Reklam.
Sabit Sayfalarinizda Reklam Gosterimleri Son Gunlerin Moda Reklami Olacaktir.
Nedeni Ayni Siteler Gibi Artik Facebook Sayfalarinda Reklamlarini Oynatacak Bircok Kisi.
Sebebi ise Hernekadar javascript ve Bazi Kodlari Kabul Etmesede Facebook Fbml Kodlari ile Flash - Css ve Image lar Kabul Etmektedir.
Tam Sayfa Reklamlar Olusturulabilinir Binlerce Kisi Direk Sabit Sayfa Olarak Ayarlanan Bolumu Gorebilecektir.
Buda Sitesi Olanlara Cok Buyuk Bir Avantajdir.
Bu Sebepler Sadece Bazilaridir.
Benim Oyle Ahim Sahim Onlarca Sayfam Yok Suan R10 da Yayinlanan Facebook Sayfa Satisimda Hic Olmadi. Yani Kendim icin Degil Siz Sayfasi Olan Kisiler icin Yaptim Bu Aciklamalari. Emeginizi Cope Atmayin. Serbest Piyasa Terimine Takilip Piyasayi Batirmayin. Sizde Kazanin Zaten Alici Kazanmassa Size O Sayfada Birsey Yaptirmayacaktir.
Neden Ucuza Profil Satmayacaksiniz?
Son Gunlerde Yok Davet Gitmiyor Yok Profiller Kapanacak Gibi Soylentiler Yuzunden Profil Piyasasini Dusurmeye Calisan Kisiler Gormekteyim. Olmayacak Fiyatlar ile Profil Satin Almaya Calisiyorlar.
Sizler Bir Profili 2k, 5k Yapmak icin Okadar Ugrasiyorsunuz.
Evet Davetlerde Son Gunlerde Sorun Var Belki Gecici Belki Kalici.
Ama Profilleriniz Sadece Davet Atmaya Yaramiyor Bunu Unutmayin.
Yukarida Sayfasi Olan Arkadaslara Onerdigim Gibi Sizlerinde Video Paylasarak yada Link Paylasarak Alici Kisilere Satis Yapabileceksiniz.
Yani Yok Efendim Artik Davet Yok Profillerinizi Bana Ucuza Satin!
"Arkadasim Bu Profiller Ise Yaramiyacaksa Cop Olacaksa Ne Diye Aliyorsun Yazik Degilmi Parana Demezler mi Adama ? (:"
Profili Olanlarda;
"Kendin Hakkinda Birseyler Yaz." Bolumunu Kullanarak Site Adresleri Yazabilirler Buda Bir Nevi Reklamdir.
Profillerinin Duvar Sekmesini Herkeze Acarak Videolari vs Gosterebilirsiniz Buda Gelir Kaynagidir.
Profilinizde Ayni Sekilde Ilginc Fotolar Yuklersiniz Aciklamaya Sayfanizin / Sitenizin Adresini Yazarsiniz Herkeze Gosteri Secersiniz Yine Sayfaya Hayran Siteye Tekil Hit Kazanirsiniz.
Sitenizle Ilgili Notlar Yazarsiniz Linkler Atarsiniz Ucretsiz 5k Profilde Tanitim Yazilari Elde Edersiniz (:
Unutmayin Profillerinizde Begendiginiz Hersey Facebookta Kayitli Olmasaniz Bile Asagidaki Sekilde Gosterilecektir.
Yani Googleda veya Baska Biryerden Facebooka Kayitli Olmayan yada Facebook Profiline Giris Yapmayan Kisilerde Begenilen Sayfalari Gorebiliyor. Yani Buda Diger Sayfalarin Tanitilmasinda Yardimci Olacak Bir Etkendir.
Ayni Sekilde Profiller icinde Yazacak Cok Sey Var Fakat Bukadari Kâfidir Umarim.
Kisaca Ucuza Emeklerinizi Harcamayin Harcatmayin.
Insallah Herkez icin Yararli Bir Aciklama Olmustur.
Benimde Uyguladigim Bircok Yontemide Anlatmis Oldum ama Herkez Azda Olsa Kazansin.
Daha Fazlasinida Anlatirdim Lâkin Burada Benim Gibi Alis/Satis Yapanlarin Onu Kapansin Istemedim. Cunku Herkez Burada Bilgisini Satiyor.
Neyse Herkeze Hayirli Geceler Diliyorum.
Anlattiklarim Tek Tarafli Degildir.
Daha Once Buradaki "
Fake Profillerinizde Arkadaslik Eklenme (Ipucu)" Konumda Nasil Fake Hesaplar Yukseltilir.
Buradaki "
Fake Hesap kasma incelikleri (soru)" Konusundaki Bu Aciklamamda ise Neler Yapmaniz Gerektigini Anlattim.
Yani Aciklamalarimdan Yararlanarak Hem Satici Hem Alici Faydalanacaktir.
Umarim Buda Tek Tarafli Olmadigimin Kaniti Olur.