Teşekkürler çok Cevabınız için.

Sevgili, o derin saygı ve mütevazi sunulması ile, ben senin tür değerlendirilmesi için aşağıdaki birkaç satır devlete yalvarıyorum, sana sempatik zihinle aşağıdaki itiraz okumak için değerli dakika biraz boş umuyoruz. Ben büyük umutlar, sevinç ve coşku seni biliyorum ve kesinlikle sağlığı iyi durumda bulmak gerektiğini imanla iman bu posta yazma ile olduğunu itiraf etmeliyim.

Benim adım, benim geç anne Mr.and Bayan Hasham İbrahim tek kızı duyuyorum Miss Lucia Hasham İbrahim olduğunu. Babam gün boyunca Güney Sudan'da işletilen bir çok saygın iş mıknatıs oldu. O 20 Mayıs 2008 tarihinde yurtdışı iş gezileri biri sırasında Fransa'da esrarengiz vefat söylemek üzücü. Ama onun ani ölüm veya bağlantılı olarak değil o zaman onunla seyahat benim bir amcam tarafından rolünün olduğu şüpheli. Ancak Allah bilir. Annem ve ben sadece 6yrs yaşımdayken öldü o günden beri babam beni çok özel aldı.

Mayıs 2008 tarihinde babamın ölümünden önce, kendisine yakın akraba olarak benim adım Bankası dolar 6.2Million ABD Doları toplamı için sabit bir para yatırmış söyledi. Ben 23 yaşında bir üniversite lisans ve eski gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum duyuyorum. Şimdi ben onun yardımı ile ve onun dikkate para aldıktan sonra bu para transfer edebilirsiniz denizaşırı dürüst ve Allah korkusuyla ortağı istiyorum, yerini değiştirmek ve ülkenizdeki kalıcı olarak ikamet hayatımın tüm geri kalanını geçirmek için karar verdik nerede . Ben şu anda yaşıyorum Burkina Faso için Sudan ayrılmadan önce sürekli siyasi krizin bir sonucu olarak ayarlamak desteklediğini bir çok acı, çünkü nedenidir. Babamın ölümü aslında hayatıma keder getirdi. Dolayısıyla seninle hayatımı yerleşmek istiyorum, Ben de iş dünyasının cahil olduğum için bakım altında fon yatırım yapmak isteyeceksiniz.

buyrun