hocam scriptide sadece arkadaşlık scriptinin satışı için yazmıştım teknik destek amaçlı. sonradan kendim kullandım. alakam kalmadığı dönemde. bütün scriptlerimde geçebilir ondan sonra çıkardığım oyun scripti v.s. hiç birinde göremezsin. ama onun döneminde olan işlerimde görebilirsin izdivaç scriptimdede olabilir. r10'da en az 50 tane özel script yazdım yani kişiye özel. onların hepsine sorabilirsin trade'lerimden bulup hepsinin kaynak kodunda ismini veya nickini kullanırım. bilirsin sende yazılımcısın birşey tanımlayacağın zaman sallama yeteneğini kullanman gerekir bende bunu hep düşünmek yerine nickini veya ismini yazıyorum...

BHCoder arkadaşımız haklı olarak kafasındaki soruları soruyor kesinlikle kızmıyorum. çünkü doğal olarak soruyor. ama şunuda belirtim bu konular çok konuşuldu yani kocaxx'la onca iş yapmış kişi benle konuştu hakkımda ise neler neler çıktı ama sonradan hiç biri gelipte şuanda bu hala kocaxx diyemez çünkü yüzyüze görüştüm. yanına gittiklerim oldu yanıma gelenler oldu. tekrardan önceki mesajımlarımda belirttiğim gibi hala bunu düşünen varsa yazabilirler. ama kesin konuşmasın BHCoder gibi yapsın canımı yesin. ama kesin konuşulursa kul hakkına girer bunuda unutmayın... bu konuda yeterince vakit kaybettim ve kaybedenler oldu. ben zaten script satıyorum sanal pos satmıyorum. birisinin ondan alıpta sıkıntısı varsa hala script hakkında tamamen gidericem diyorum. umarım açıklayıcı olmuştur. 2010 yılına kadar efenin adının geçmesi gayet normaldir. ama sonrasında geçmesi değildir. ve önceki işlerde efe'nin adı geçiyor diye kalkıpta düzeltmem.. bir adı geçiyor diye 250 ye yakın dosyayı editlememin anlamı yok kaynakta görünecek diye. umarım anlanmıştır mevzu... buarada konuyu okuyupta benle alış-veriş biri yapmışsa lütfen bakabilirmi misli hesabım, kredi kartı borcumu ödeyenler garanti hesabıma para yatıranlar efe adına para yatırmışlar mı? birand dışında bir isim geçiyorsa tamam eyw diyim forumdan çeker giderim hemde bir saniye durmam...