Arkadaşın kocaxx ile hiçbir alakası yoktur,
Webscriptine her türlü kefilim. Bir sıkıntınız asla olmaz. Piyasadaki en iyi arkadaşlık scriptlerindendir.
Hayırlı satışlar.
teşekkürler hemşerim

7 ayda az çok tanıyanlar vardır beni..
evet bende farkettim kocax filansın diyorlar , o vatandaşın adı neydi ve şuan sizin sitenizle ilgisi nedir. webscripti.com
hocam öncelikle kocaxx yazılımcı değildi. hiç bir php işide yapamazdı. o olmadığımı zaten onca işimde garanti de ediyor. olay aslına bakarsan şöyle. ben adanada bir firmada yazılımcı olarak çalışıyordum kendisi geldi şirkete sürekli çalışmak istiyorum v.s. v.s. dedi ve bende komşuydum onla zaten. ilk işini komple şirkette ben yaptım. sonrasında özel olarak benle görüşerek işler verdi onca iş yaptıktan sonra aramızda belli bir samimiyet doğdu ve sanal pos bağlarım ben arkadaşlık sitesine oradan %10 a yakın kar alırım. senin arkadaşlık scriptine bağlasak olur mu dedi. bende olur dedim ve ben o dönemler r10 v.s. takılmadığım için kendisi aracı olup sattı(benim scriptimi). ardından iflas edince onla irtibatım kesildi ve benimde ciddi alacağım vardı. ondan sonra bende çalıştığım şirketten ayrıldım ve kendimi r10.net'te buldum. olayın yüzeysel durumu böyledir. yani bu durumu zaten inanın kaç kişiye açıkladım. burada 100 kişi scripti aldı ve 500 tl bağladılar. sence ben o olsam burada barınabilirmiydim? ayrıca huylu huyundan vazgeçmez o olsam bir vurgun yapar kaçardım..