Merhaba Arkadaşlar telefonu Alalı 4 Ay oldu Paraya Sıkıştığımdan Dolayı Satıyorum
Sadece parmak etine duyarlı orjinal dokunmatik.
Mesajlarda yan dönen ekran.
Birebir Orjinali ile aynı olan tek model.
3 Farklı Tema Seçeneği
4GB Dahili Hafıza
Resmi Faturalı
20 Ay garantisi kaldı
Özellikler Capacitive Sharp Dokunmatik: Orjinal iphone ile aynı olan sadece parmak etine duyarlı dokunmatik ekran ile hiç bir modelde olmayan özellik.
Rehber: 2000 Kişi Kapasiteli Telefon Rehberi.
3.5 mm Kulaklık Çıkışı: Bu sayede çok daha kaliteli kulaklıkları bulabilirsiniz.
Arayana Resim Atama: Sizi arayanların resmi aradıklarına ekranda çıkar. Numaralara resim atayarak arayanları görebilirsiniz.
Parmakla Resim Büyütme: Orjinal iphone olduğu gibi parmağınızla resimleri büyütüp küçülte bilirsiniz.
WiFi: Yüksek hızlı ve en iyi çekim gücü ile kablosuz internetin sınırsız imkanları ayaklarınızın altında. Youtube dan video izleyin, bankacılık işlemlerinizi yapın ve bilgisayar ile yapabildiğiniz hemen hemen bütün internet hizmetlerinden yararlanın.
Ekran: 3.5" yüksek çözünürlükte LCD ekran.
Mail: Pop3 mail hesabınızı kurarak mail gönderip alabilirsiniz. Ayrıca gönderdiğiniz maillere dosya ekleyebilirsiniz.
Tek Hat: Ürün tek hatlı olup çift hatlı telefonlardaki hat karmaşası yoktur.
Orjinal Resimler
---------------------
------------------
--------------------
----------------------------
Mp3 Player Yan Dönmüş Hali
Arkadaşlar telefon 0 gibidir.Sadece 4 Ay kullandım dokunmatiği güzeldir sadece parmak etine duyarlı 399 Tl 'ye aldım 340 Tl'ye satıyorum..
Kutu İçeriği:
1 Adet Şarj Aleti
1 Adet Araç Şarj Aleti
1 Adet Kılıf
2 Adet Kulaklık
1 Adet Garanti Belgesi
1 Adet Fatura
Fiyat: 320 TL
Ödeme: Ptt Havale İsime
Not: Önce Ödeme ALınır Anında Kargoya verilir.Kargoyu Alan Kişi Öder.