Arkadasim benimle is yapan herkes su yazacagimi dogrular. Ben pc degil macosx kullaniyorum. Telfonumda blackberry 9000 bold. Her ikisinde de karsidaki kisi offline, ben online iken yazdiklarina cevap veremem! Ayrica ben offline iken yazilan iletiler online oldugum zaman gelmez! Sirf bu durumdan sikinti yasamamak icin herkese telefonumu veririm. Bana gelmis telefonunu bilmiyorum, bulamiyorum falan deme. Msn loglari sende de kayitlidir, bende de kayitli. Ayrica isi 3 gunde teslim ederim dedigimde dosyalarin sifreli oldugunu, localde scripti calistiramayacagimi, onlarca dosyayi tek tek sunucu uzerinden duzenlemem gerektigini -ki ben localde calisacagimi belirttigim halde- soylemedin. Soz agizdan cikar dedim ve isi bitirmek icin gece gunduz calistim. Son sordugunda da buyuk kismi bitti aksama teslim eder kurtulurum, bir is icin 4-5 gunumu baglamak benimde isime gelmiyor dedim. O aksam girmedim nete. Ertesi gun ogleden sonra girdigimde mesajini okudum. Bir telefon acip teslim et arkadasim isimi demek yerine foruma gelip paranin yarisinida pesin verdim adam ortada yok demek daha kolayina gelmisse buda senin tercihin, insaniyetindir. Hic birsey olmamis gibi gelipte geri noldu hocam bizim is demense tam bir ironi...
Bir magduriyetin varsa ac hakkimda sikayet konusu, ekle delillerini gereken yapilsin... Yok ben burdan yazmaya devam ederim, hic olmadi izi kalir diyorsanda eyvallah...