BIaCk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkışınca oraya buraya şikayet ederiz palavralarına dönüşün. Hadi beni şikayet edin. Ne diyeceksin bu adam benim hakkımda olumsuz eleştiride bulundu ben şikayetçiyim hakim bey'mi diyeceksin? İşinizi adam gibi yapın milleti mağdur etmeyin kimsede sizi olumsuz eleştirmesin.

Öncelikle yapılan şikayet değil karalamadan da öte birşey. Çünkü haklı olarak yazanlara zaten bişey yazmıyorum farkındaysanız ve maduriyetlerini gidermek içinde elimizden geleni yapıyoruz ama haksız olarak konuşanlara söylediğiminde herzaman arkasındayım ve hepte öyle olacağım. Ha sizin kanun yasalardan belki haberiniz yok. Ama verdiğimiz hizmeti belirtmişiz bunun üzerine gidip şöyle oldu böyle oldu diye laf ediliyorsa işte o Karalamadır. Siz şimdi ücretsiz hesap alıpta madur olanlar bukadar konuşurken gelip hosting alırmısınız? Bizden veya oturup hiç düşündünüzmü bu firmanın sadece ücretsiz hosting müşterisimi var diye? 700 den fazla domain barındırıyoruz. 40 tan fazla VPS müşterimiz var 10 adetin üstündede Dedicated müşterimiz var hepsinide oturup tek tek yazarım söyleyin bakalım 5 Senedir bu kullanıcılar bir sorun yaşamamışken neden gidip Ücretsiz hosting hesabı alıpta madur olanlar ( aslında madur değiller kendi kendilerini madur ediyorlar ) Boş boş konuşuyor? Şimdi birde üstüne üstün sizin gibi Dal kavuk larla uğraşıyoruz. Boşverin bunları Siz gene ücretsiz hosting hesabı sağlayan X yabancı firmalardan hosting alın ve içeriğinizi 1 ay sonra hiç sorgusuz sualsiz silsinler ve gidin yabancı r10 gibi olan forumlarda konu açın millet size orada Biyerleri ile gülsün.

Türk'ün türkü kollayacağı yerde gidip ona buna yok o beni madur etti yok para vermeden hosting aldım hayatım kaydı, tüm yedeklerim gitti 6 aylık çabam boşa gitti diye ağlayın. 6 Ay boyunca hiç dedinizmi peki OwnHost yada X bir firma ya bu adam ücretsiz olarak hosting verdi Helal olsun adamlara herşeyide yapıyolar ve verdikleri ücretsiz hosting de ücretli olarak sattıkları ile aynı özelliklere sahip diye? Nerede bir konu göremedim ben Övgüler yağan bir hosting firmasına şimdiye kadar yaptığı iyi birşeyden dolayı. Nezamanki kötü birşey olur oda 5 SENEDE 1 sefer olmuş sunucu diski bozulmuş ve yedekleri alamamışız bu yüzden kaynaklanmış problem ve yedekleri bile kurtarabilmek için 400 Paund para harcamışız gene olmamış bunları takdir etmezsiniz. Ama yedeğinizi almıyorsunuz diye olan disk probleminden OwnHost suçlu olur.

Yok yok ben şunu iyi anladım siz kendinize hizmet verecek Bir firma aramıyorsunuz R10 daki %95 lik kısımda böyle kimse gücenmesin. Kendisine Direk olarak Amelelik yapacak bir firma arıyorsunuz. Eğerki öyle bir firma var ise ben şimdiye kadar yaptığım tüm yatırımları O firmaya hiçbir ücret karşılığıda almadan herşeyi ile beraber devir edeceğim.

Bu konudada çok ciddiyim.