Merhaba,
Şirketimiz web sitesi ağustos, eylül aylarında google aramalarından silinmiş. Google da bize ait hiçbir iz yoktu.
10 Ekim tarihleri gibiydi sanırım SEO hosting denilen IP-based hostinglerden kiraladım.
Siteyi taşıdım ve birkaç güncelledim ama blog değilki meret düzenli yazı giresin.
Link Borsası kısmından birkaç arkadaşla irtibata geçip backlink, imleme, tanıtım yazısı gibi hizmetler satın aldım.
Velhasılı kelam sitemizi bir arama kriterinde zirveye, diğer kritelerde de hiç düşünemeyeceğim kadar yükseğe taşıdım.
Zirveye çıktık çıkmasına da dostlar, buranın serin güzel havası pek sürmez diye düşünüyorum.
İstediğimiz kelimelerde sağlıklı şekilde zirvede kalmak için ve gereksiz ziyaretçi çöplüğünden kurtulmak için ne yapmak gerekir?
Profesyonel arkadaşlar yol gösterirse şimdiden teşekkür ederim.
Unutmadan ileteyim, bu konuda bütçemiz her-daim var. Tekliflerinize de açığım
Aslında biraz googledeki hangi kelime olduğu önemli, örneğin ben ''bedava film izle'' kelimesine yoğunlaştım sizinde dediğiniz gibi backlink çalışması vs. yapılmadan bu gibi kelimelerde üst sıralarda olmak imkansız gibi ben birinci sayfanın ortalarındayım şu an ama bu googlenin dalgalanmalarından sonra (haziran) hiç link almadım ve yavaş yavaş sitem geriye düşüyor yani o yaptırdığınız backlink çalışmalarını belli aralıklarla yaptırmanız gerekiyor rekabet piyasası diye düşünüyorum..