BiMaster006 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinizede cevap vermiyecem Olcayy sana pm ile söyledim söyleyeceğimi + 18 tl için neler yaptığınıda gördük madem hak ise sonuna kadar giderim bu adam DOLANDIRICIDIR Arkadaşlar

Sonra diyosunuz ya Dolandırıldım işde ben onu başdan bitiriyorum bu adamın bana borcu var konu açtım 1 kelime yazmadı hakkında kaçmakdan burda yakaladım yazarım buna kimse mani olamaz alacağım var bundan benim 2 sefer şikayet konusuda açılmaz ben o kadar mal biri değilim forumun akışını biliyorum report ettim ama işlem yapılmadı üye hakkında benim paramı ödeyecek yoksa yine diyorum süresiz banını istiyorum bu RommY denen ufaklığın
Hakkımda asılsız bi konu açtınız ve aldınız elinize kalemi aklınıza gelenleri yazdınız. Hiç düşünmediniz log diye bişey olduğunu konunuz kilitlendi ve sizde banlandınız. Hala aksini mi iddaa ediyorsunuz? Burda haktan hukuktan söz etmişsiniz logları yayınlarsam hak hukuktan anlamadığınız ortaya çıkar.

Ben uzatmıyorum ve bir daha size cevap yazmıcam. Ama eğer siz yazarsanız size yine loglarımız ile cevap vericem ki bu sefer download linki ile değil direk resim çeker konuya koyarım böylece daha net cevaplar vermiş oluruz.

Hayırlı satışlar dilerim.