diclebilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum daha önce methostingle çalıştım 5 sene evvel yani geçmişi var uzun süre sektörde hizmet veriyor,benim methostingten ayrılmam orada çalışan bir ukalanın dalga geçer gibi ticketlere cevap yazması oldu,hostuda domainide bıraktım kullanmadım,ticketle cevapları hızlı ama sorduğun soruyu veya problemi elli kere tekrarlıyorsun,son zamanlarda açılan bir konusu vardı arkadaşta linkini vermiş konunda,orayada düşüncemi yazdım,fakat daha sonra el değiştiğini ve daha farklı hizmet anlayışı edindikleri bilgisini aldım,ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem,ama ofisleri kadıköyde ve faal durumda,herşeyi hizmeti aldıktan sonra öğrenebilirsiniz.geçmiş zaman olmuş ne desek boş.ama benim düşüncem şu an için samimiyetle ifade etmek gerekirse olumsuz yönde.geçmişten gelen bir serzeniş.şimdiki konumu ve durumunu hizmet alan bir arkadaş anlatırsa hem bizim için hemde çalışmak isteyenler için aydınlatıcı olur.
Evet, kullananlar varsa görüşlerini paylaşsınlar lütfen, hosting değil de şuanki domain kampanyalarından faydalanan arkadaşlarımız izlenimlerini lütfen paylaşsın...

ugurerkoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain için mail atmıştım numaramı istediler yaklaşık 45 dk bu güven problemi domain paneli ile ilgili görüşltük biraz amatör ruha sahip fakat her işe koşuşturacak bir firma izlenimi bıraktı bende
Girişimci oldukları ortada ancak ilerde yenilemelerde sürpriz fiyatlar çıkartmayacaklarsa ve güvenlik konusunda bi sıkıntımız olmazsa neden kullanmayalım Uğur Bey, mail dönüşlerini ve izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...