Mustafa bey,
1- öncelikle söz konusu sitelerde sadece sana gösterebileceğim ciddi sorunlar oluşmuş
2- yeni müşteriniz olduğum zaman bana telefonlada msn dende her şekilde ulaşabilirsiniz tahütünde bulunmuştunuz.
3 - hack olayını telefonuma cevap verip durumu anlatsaydınız en azından ftp den yedeklerimi alabilirdim.
4- yapmaya çalışkığım sitenin yedeği almıştım fakat enson halili ftp de duruyor ve üzerinde çalıştığım sırada sunucuda sorun oluştu. serveri formatlayacağın aklama gelmedi.
5- adam akkılı hizmet ver. ikide bir olur olmaz zamanlarda sunucuyu durdurma senden başka bişi isteyen yok. ayrıca seni kendi özel işim için değil sorumluluğunu yerine getirmlen için arıyorum.
6- attığım mesajlar bilmem kaçıncı aramadan sonra atıldı. ki verdiğin karşılıkları yazmıyorum burada dahasınıda yazmamak için kendimi zor tuttum.
7- daha ucuz ve resseler hizmeti veren bir yere gidecektim ki senden mumnun değildim amacım ucuzluk değil. kalmam için sen ısrar ettin ve sorun yaşamzsın dedin. kaldıki durum ortada.
8. işim görülsün aldığım hizmette aksama olmasın server yöneticisi adam gibi işini yapsın. ben server yöneticisiyle muhatap olmaya ne meraklıyım nede vaktim var.
son olarak alacağım hizmet süresi bittikten sonra hem kendi hemde müşterilerimin sitelerini başka bir yere taşıyacağım.
ve konuyu takip eden arkadaşlara yinede şunu diyorum. Müşterisine cevap vermeye tenezül etmeyen ciddiyetsiz ve işi bilmeyen adamlarla çalışmayın.