HostSatiyoruz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hani artık satmıyordun?.Ayrıca korsan ürün satışı tamamen yasaklandı forumda.Report ediyorum.
Yeni version çıkardım yeniden satış konusu açtım.Sana mı soracağım ? Yasaksa kilitlensin, kapatılsın ben öbür konumdada yazdım bunu.Korsan ürün denebilecek bir durum yok.

HostSatiyoruz adlı üyeden alıntı:
Dostum baktımda ogame scriptleri ile ilgileniyorsun

www.ga*****.net var bende fakat bunun kardeş sitesi www.ogame****k.com sql sorunu var diye suspend yedi acaba bu sorunu nasıl çözeriz?.
scorLex adlı üyeden alıntı:
Dostum baktımda ogame scriptleri ile ilgileniyorsun

www.ga*****x.net var bende fakat bunun kardeş sitesi www.ogame****k.com sql sorunu var diye suspend yedi acaba bu sorunu nasıl çözeriz?.
Bu ogame****k şu ogame scripti satan,konumu baltalayan vatandaşın değil mi ? dark_night ?
Bilemiyorum ki satın aldım sorun yaşıyorum.En iyi siz anlıyorsunuz diye size başvurdum.
scorLex adlı üyeden alıntı:
https://www.r10.net/hosting-sponsorlu...e-sponsor.html

Neyse . Sorun ne tam olarak.Admin ile iletişime geçin hatası mı verdi ?
İnternal server error veriyor.Sonra bende devir aldığım hostingin sponsor olduğunu öğrendim ve ticket açtım.Scriptin sql sorunlarını bulunduğunu falan söylediler.Ben 70 liraya almıştım resmen paramla rezil oldum.
Ha ayrıca şu ogame****k domainindede bir ara benim eski version u gördüm sanki şimdi bilmiyorum hala var mı ? ( Satmadığım halde )

Neyse . Var mı başka bir şey ??