Hızla Gelişen W.rez Site - Satılıktır!
Site adresi: MSN ile isteyin.... (
ceoleq@hotmail.com.tr ) ( site adresi imzamda mevcuttur )
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 250 TL'dir... (
ceoleq@hotmail.com.tr )
Sitenin aylık getirisi: Adhood kazançlarımız aylık 40 TL'dir ( pop-up vs. dahil )
Sitenin açılış tarihi: Tam Bilmiyorum Fakat yaklaşık 2 aylık site...
Alexa Değeri: 630k civarındadır...
Google, Bing, Yahoo index sayısı: Google: 1500 civarı, Bing: 10, Yahoo: 29
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel w.rez
Günlük hit sayısı, kaynak link: 300-400 ( 1 haftadan beri host taşıma problemlerinden dolayı hitlerimiz çok düşüktür... fakat ondan önceki hitlere bakabilirsiniz ) ayrıca oyuncehennemi, frmpc gibi sitelerden de hitler gelmektedir. Sayyac linki:
http://Üye Ol
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 aylık | 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şeyi dahildir. ( host sponsorumuz ownhost.net dir. 2 gb host var 12 aylık .... 125-125 bannerini koyarsanız sponsorluk devam eder... )
Hosting dahil midir: Sponsor var...
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp - Dahildir...
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok. Yer sağlayıcılar hotfile vs. olduğu gibi hukuki sorunu yoktur.
NOT
* Sitenin kendine has bir logosu + download banneri bulunmaktadır...
* Sitede 2 adet 468*60 banner alanı, 6 tane 125*125 banner alanı ve 10 link kapasiteli link alanı mevcuttur. Bunları arttırabilir ya da eksiltebilirsiniz...
*
deporium@hotmail.com.tr adlı mail adresi de isteğe göre verilebilir...
* Wp sturkmen temalarından biri kullanılmaktadır.
* Sitede 173 tane özgün yazı bulunmaktadır...
* Sitede 278 tane yorum bulunmaktadır...
* Seo ayarlamaları vs. yapılmıştır..
* İndex hızı yüksektir...
* Domain isimtescil kayıtlıdır ve 10 ayı vardır. Hostun ise daha 12 ayı vardır...
* Ayrıca google da ismini yazmadan önerilerde çıkıyor
* Ayrıca sitenin toplisti ve şikayet formu da mevcuttur...
* Bu arada belirteyim upload yapıyorsanız bu sayede hotfile, fileserve gibi servislerden de para kazanabilirsiniz...
* Kesinlikle belirtiyim yaklaşık 1 haftadan beri sitemiz kapalıydı host taşıma problemlerinden dolayı o yüzden info vs. gitti...
HEDİYELERİMİZ
* Fiyata göre ben post kasmaya devam edebilirim eski açtıklarım gibi...
* Siteyi alana masterface.blogcu.com sitesi bizden hediye ( geçen yıl açmıştım hala günlük 30-50 kişi giriyor... )
* Ayrıca sitemizi alan kişiye facebook sayfası verilecektir. ( yaklaşık 5k beğenme bulunuyor )
Siteyi Almak veyahut Site Adresini Öğrenmek İsteyenler Lütfen:
ceoleq@hotmail.com.tr eklesinler...
Not: xxx fiyat altı verecekler boşuna eklemesin arkadaşlar... En az xxx fiyat istiyorum....