LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne kadar agresif bir insansın ya sen her konuna yazdığımdaki bu sadece ben değil diğer kişilerde aynısını yapıyorsun çok bilmişlik bir ahkam tersleme artislik nedir bu hava nerden geliyor sana merak ediyorum birde karşındakinleri suçlu çıkartmaya çalışıyorsun ya asıl ona çok gülüyorum madem çok biliyorsun neden konu açıyorsun git bak işine banane babamın oğlumusun niye kanıtlayım sana senin işinin peşinden benmi koşturcam ekmeğine yağ sürcem bu kadar hava atmana karşılık sen kendine bir bak sonra gel benim yanıma yemişim yaşını istersen aramızdaki yaş farkı 50 olsun senin yaşın burdakinlerden büyük diye yardımlarına karşılık birde artislik yapmana müsademi edeceğiz sen benim yukarımdaki insanların sana yardım etmeye çalışmasına karşın üstüne birde fırça attığın için bu şekilde yaklaşımda bulundumki halada iyi yaptığımı düşünüyorum süperonline serverlarında takılan bir kişiyimdim yaşın var ihtiyarsın ya hani o zamanları hatırlatsın yani flood denilen zırıltının ne olduğunu gayet iyi biliyorum birde link mink saçmalığı yazmışsın editlemeden öncesinide gördüm ama mesajını takmadığım için yazmamıştım hazır boş vaktim varken boş adamın konusuna yazayım dedim fazla asabiyet iyi değildir sağlığa zararlıdır heleki bu yaştan sonra hani yaşın büyük ya o açıdan ha işin ciddiyetine gelicek olursa sen bana emri vaki konuşamazsın haddini bil falan filan yapamazsın burası dingonun ahırı değil tehtit vâri konuşamazsın övündüğün yaşının adamı ol!
Sen bu konudan cekilebilirsin bos konusuyorsun bana icraatini göster insanlari zan altinda birakma dedigin dj lerin aldigi cezalari göster,o kadar uzun yazmissinki toplasan 2 kelime tutmaz yazdiklarinin özeti.