videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
own host zaten full sorun malesef sizi yürekten anlıyorum umarım kısa sürede toparlarlar kendilerini.
Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ownhost'tan uzak durmanızı öneririm.Ücretsiz reseller verdiler.Daha sonra hesapları silmişler habersiz.Tavsiye etmiyorum.
KemalBaskan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz para Ödememize Rağmen Bizimde Sitelerimizi Sildi. Bu firmadan Kesinlikle Uzak durun. Firma Filan Değil merdiven altında iş yapan birisi kesinlikle birşey almayın zarar görürsünüz.
Vesgatex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende konuyu görünce deniyim dedim resel vardı kullanmıyodum benimkinide silmişler heralde panel açılmıyo ilginç
Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şaka mı bu "Ömür boyu para iade garantisi ..."
http://www.ownhost.net/kullanim.php

Hepinize birdende tekrardan sesleneyim.
Ücretli olarak hesap alan ve parasını geri alamayan varmıdır? Arkasındanda şunu sorayım ücretsiz olarak hesap alan ve Dünyanın neresinde ücretsiz olarak aldığınız hesabın tüm yedeklemesinin Hosting firmasına ait olduğunu söylüyorsunuz. Biz hizmet vermeye çalışıyoruz ve 5 Senedirde hizmet veriyoruz bu sektörde. Bir sunucuda elimizde olmayan sebeplerden dolayı Problem yaşamışsak Destek olunacak yerde köstek olma sebebiniz nedir? tanımadığım kişilerinde gereksiz yere Karalama politikasına girip uzak durun demesini neye bağlıyorsunuz? yada kimdir bu UZAK durun diyen şahsiyetsiz kişiler? bir derdi olan Buyursun gelsin.