Burda satış yapan arkadaş olmadığına göre açık açık söyleyebilirim bişey söylediğimizde satışı baltalama amacıyla algılanıyor ondan dolayı pek rahat söylenemiyor bazı şeyler

konuya dönersek laptop alırken fiyat artı satış sonrası teknik destekte göz önünde bulundurulmalıdır. satın alırken uygun fiyat oluyor ama makineyi garantiye gönderdiğinizde çok büyük sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. örneğin lenovo gibi. Allah kimseyi lenovo teknik servisinin eline düşürmesin. Asus un teknik servisinin çok iyi olmadığını biliyorum. çok sıkıntılı çalışıyorlar. ücretli tamir e gönderilen makine bile 2 aydan önce gelmiyor.

benim tavsiyem ya toshiba ya da dell alın.
dell in yerinde garanti servisi var. bir sorun çıktığında müşteri hizmetlerini arayıp servis kaydı açtırıyorsunuz en geç 3 iş günü içinde bulunduğunuz yerde sorunu çözüyorlar. toshiba da ise makine zaten kolay kolay bozulmuyor sorun çıkarmıyor. çıkarsa da servisleri gayet hızlı ve güvenilir hızlıca sorunu çözüyorlar.