Evet Arkadaşlar Uzun Zamandır Aranızdayım Ve Blog Backlink İle Karşınıza Çıktım.Normalde Kendi Sitelerimiz İçin Yaptığımız Bu Çalışmayı Dün Yaşadığımız Talihsiz Olaydan Dolayı Paraya İhtiyacımız Oldu Ve O Yüzden Bu İşi Yapalım Diye Düşündük Bu İşi Sınırlı Sayıda Yapacağız.
Peki Nedir Talihsiz Olay Derseniz.Dün Motorumla Başka Bir Şehire Arkadaşımın Yanına Giderken Motorunu Yaktım Ve Biraz Yüklü Masraf Çıkardı O Yüzden Bu Şeklide Çalışma Yapmak İstedim.
Öncelikle Yaptığım Olay Çok Basit;
Binlerce Bloglara Sitenizin Backlinkini Atıyorum.
Yaptığımız iş Şu Şekilde Oluyor;
Öncelikle İsterseniz Anahtar Kelimenizle İlgili Google İlk 100'deki Yada İsteğinize Bağlı Olarak ilk 200'deki veya 100 ile 200 arasındaki Sitelerin Backlinklerine Sizinde Backlinkinizi Atıyoruz.
Veya Bizim Elimizdeki Listeler Aracılığı İle Sitenizi Bloglara Ekliyoruz.Bunlarda Minimum
20000 ile
50000 arasında Çalışıyoruz.
Kısacası 15 $ 'a ortalama 30000 blog backlink hiç bir yerde bu fiyata yoktur.
Fiyatlandırma Olarak Sabit Fiyat Belirledik.
Tek Site İçin;
Çalışma Anahtar Kelimenizdeki Backlinkler İçin
10$ Paypal ( Maksimum
xx Kişi Bir Sınır Düşünmedim Henüz )
Bizdeki Listeden Çalışma İçin
15$ Paypal ( Maksimum
10 Kişi )
İstediğiniz Herhangi Bir Blogun Tüm Konularına Sitenizin Yorumunu Gönderme:
Pm ile Adresi Gönderin Fiyatı Belirleyelim Listemiz İçin Kalan Stok: 9 Adet Acele Edin. - Sitenize Ait İstediğiniz Kadar Kelime Verebilirsiniz. Not: Bizim Listemizi Tercih Ettiğiniz Zaman Minimum 30bin tane Bloga Gönderiliyor.Seçim Sizin Arkadaşlar.Ayrıca Listelerde Gönderilemeyen Adreslere Tekrar Bir Gönderim Yapıyoruz Bu Şekildede Yine Onlarında Yarısı Tekrar Gönderiliyor. Yani Ortalama 35bin tane Blog Backlink 15 Dolar.
Blog Pr Değerleri Bizdeki Adresler 0ile 7 Arasında Değişiyor Ama Tabiki %50i 0 kalanıda Pr Değerine Sahiptir.
Blogların %70ı Onaysızdır
Bu Nasıl Oluyor: Elimizdeki Program İle Atıyoruz.
Peki Hepsi Ekleniyormu:Onun İçin Tam Birşey Söyleyemeyeceğiz Ama Min. 5000 tanesine Ekliyor.Tabi 50bin Tanesine Eklediğimizde Oldu.Yani Tamamen Seçtiğiniz Anahtar Kelimeye Bağlı Bir Çalışma.
Rapor Verecekmisiniz: Evet İş Sonu Eklenen Siteler Rapor İle Verilecektir.
Dofollow mu? NoFollow mu?: %80 DoFollow
Belli Bir Süre Sonra Fiyat Artacaktır.Kısa Bir Süre İçin 15 Dolar
ödeme itradere bakılmaksızın iş öncesi alınır işe öyle başlanır
Lütfen Satışı Engelleyici Baltalayıcı Mesajlar Atmayın.
-----------------------------------
ilk işimiz bitirilmiştir ve extra olarak hata verenleri tekrar gönderim yapıyoruz buradanda ortalama 10bin adet backlink gelir.Aynı kişiye yani tek gönderim fiyatına 2 gönderim.
BayramBayram isimli arkadaşa
40067 adet blog backlink atılmıştır.