Konusma kayitlarini 1saat icerisinde atarim neden kapandigini anlarsiniz. bilginiz olmadan birseyler ortaya atiyorsunuz konuda host 5tl siz 10 diyip duruyorsunuz

hostu istedigim zaman kapatirim gibi birsey soylemedim nasil uydurdunuz? Reselleri ben silmedim oyle bi islem imkansiz zaten hesaplarinizda karisiklik oldu hepsi 0landi bir hafta oncesine kadar duyuruldu ve hala haberi olmayan sizin gibi 2 kisiye sadece memnuniyet icin yedeklerini verdim(konuda belirtmeme ragmen) yalniz siz konu actiniz ve zaten karisik olan olayi dahada karistirip reselleri kapattirdiniz 5liraya aldiginiz 1gb alan sinirsiz band hosting icin 2gun bekleyemedinizmi? diger hostlarda hic sorun cikmiyormu Hic hosgorunuz yokmudur? ustelik bana dolandirici diyorsunuz size bu aciklamalari defalarca yaptim zaten ama sozunuze inanan biri olur diye yaziyorum. Dolandirmak istesem o paket 20 liradanda rahat giderdi telefon numaram ve kisisel email adresim orada olmazdi ve bunu milyarlik isler yaptigim hesabimdan yapmazdim
Son olarak amacinizi gozden gecirin paranizi vermemi kabul etmiyorsunuz hesabinizi acmami engellediniz 5liraniz icin ne yapmaliyim? Amacinizi astiniz konuyu guzelce baltaladiniz amaciniz kaybinizi telafi etmek degil beni engellemek bunada ben musade edemem kusra bakmayin. Azicik gururunuz varsa mesajlarinizi silip ozelden yazarsiniz biyere kactigim yok kusra bakmayin sizin amaciniz telafi degil yaygara.