Bilgisizim, evet googlenin son dönemdeki politikasını anlamakta geç kaldım.
İlk başta ve sürekli belirttiğim hususu tekrar ifade ediyorum. Hazır hesap satışı yapıyorsun. Ne ile açarsan aç ister kredi kartı ister kupon hazır hesap satıyorsun. Sonuç olarak hakkında şüphelerim halen etmiyor sanılmasın. Tekrar ifade ediyorum hakkındaki şüpheleri de bazı üyeler ile destekleyebilirim. Yeri geldiğinde onlarda katılır. Zaten birisi yazmış ona halen birşeyler yazmamışsın.

Ayrıca, 3,5 yıldır bu işin içindeyim. Googlenin sistemini çözebilene aşk olsun. Bugünlerde saatlere varan oranlarda onay yapıyor. Ve bugünlerde hesaplar incelemeye tabi tutulmuyor, sadece belli aralıklarla makinelerce onaylar yapılıyor. Yalnız şunu bil bu bir bahar. Yakın zamanda bundan da vazgeçecekler emin ol. O zaman böyle yazamayacaksın. O hususta tecrübelerim çok derindir emin ol. 2006 lı yılların sonu 2007 li yılların başında google bilhassa piyasaya 50$ lık kuponlar sunuyordu. O zamanlar aktivasyon için sadece kupon girilmesi yeterli geliyordu ve reklamlar anında yayına giriyordu. Bu böyle 1 yıl sürdü sonra google para ile aktivasyona başladı çünkü promosyon işinin çok abartıldığının farkına vardı. Sonrasında ise 2 yıl sonra vcc ile aktivasyonları da kesti. Şu anda bir rahatlık dönemi var. Geçen 3-5 öncesinde çaktırmadan yine kuponla aktivasyona geri döndü. Ve yine onay sürelerini aşağıya çekti. Şu anda onaylar manuel yapılmıyor emin olun. Siz dahi hesap açsanız rahatlıkla onay alırsınız.

Sözlerini makyajlayıp hesaplarınız onaylatır diyenlere muhtaç kalmazsınız. Biraz deneme yapın, birşey kaybetmezsiniz. Hele hele sanal kartınız varsa hemen oturun başına bu işi öğrenin. Herkez anasının karnında öğrenmedi bu işi. Bende aynı şekilde. Eğer üzerine düşerseniz ve yoğunlaşırsanız ilk başta kaybedeceğiniz bazı şeylerin kat be kat ileride geri aldığınızı göreceksiniz. Konuyla ilgili öğretici makaleler var forumda zaten. Ayrıca google amcaya sorun o da size ilgili sayfaları bulur mutlaka.
Yalnız şu kadarı var ki bu bahar havasıda fazla sürmeyecektir bundan da emin olun. Aynı şeyi zaman zaman kupon dağıtımındada uyguluyor.
Son olarak Cemil kardeşim, yaşım üzerinden polemik yapmam, yaptırmam da. Yazının bir bölümünde ve önceden de yazmışsın. Yaşımı ağzına alma, bunu en son ağzına alacak olan kişi emin olun sizsiniz. Ayrıca şımarmayın, abartmayın, ukalalaşmayın. Zaten konunun bir bölümünde size akıl verdim, doğru olun arkanızda olayım diye. İtibar edilecek bir kişi değilsiniz kesinlikle. O yüzden size tek PM bile atmadığım gibi telefonunuzu niye arayayım Bundan böyle sizi dikkate alıp konuya da birşey yazmayacağım. Yalnız bu işin kokusu bir yerde çıkacak elbet...
Tüm kullanıcılar tekrar ifade ediyorum. Böylesine para çarptırmak yerine hesapları kendiniz açın. Eğer bir sitenize onay mı alamıyorsunuz şunu yapın: Gidin temiz bir blogspot veya blogcuda bir site oluşturun. Oradan buradan derleme 3-5 konu açın. Konular mümkünse googlenin şartlarına aykırı olmasın (mp3, film, dizi, ***** gibi telif hakkıyla ilgili olmayan eğitim, bilgi verici bir site açın ki bu sizin 5-10 dakikanızı alır). Bunun üzerinden açın reklamınızı sonradan onay aldığını görünce kendi sitenizin reklamıyla değişin. Belirtilen siteler eninde sonunda banlanıyor. Sanal kartınız varsa ve hatta sanal karta gerek yok, promosyon kuponu bulabilirseniz bi deneyin.
Bunları niçin söylüyorum, bu adwords hususunda çok *********** var piyasada, dikkat edin! İkincisi kendinizinde yapabileceği bir şeyi araştırmaktan veya olayın üzerine gitmeyi niye yeğlemiyoruz ki. Şu an bahar havası var tam da zamanı.
Cemil kardeşim, inşaallah şüphelerimde yanılan ben olurum. Eğer öyleyse senden tüm içtenliğimle özür dilerim. Kazanacağın para da pulda gözüm yok, bu işide piyasaya yapmıyorum. Ama kaybettirecekleriniz olabilir şüphesiyle yaptıklarınızda gözüm var. Tüm sorgulamalar bu sebeple idi. Zaman herşeyin ilacıdır.
Bundan sonra başkaca birşey demeyeceğim. Su testisi su yolunda kırılır. Allaha emanet olun...