Sen haddini aştın ama artık, kendimi haklı cıkartmıyorum size bugune kadar cevapta yazmadım sucu ustlendigim icin ucuz birsey sattiginda coluk cocukla ugrasicagini anladim en azindan ayrica 1 hafta boyunca msn uzerinden ve telefon uzerinden bilgilendirme yaptim ve Beni ogunlerde 10defa arayan tek kişi degildiniz, yetişebildiklerime yetiştim ve hesapları hala acık senin 2 gün sabır edemeyişinden dolayı geri kalanlar mağdur oldu resellerım iptal edildi.
Sizinle telefonda gorustuk hesabinizi acicagimi soyledim 9 saat once resellerdan uyari geldigini ogrendim.
Nasil bir insansiniz siz ? Atiyim on liranizida sesinizi kesin bu dolandirici gibi cumleleriniz etik degil. Moderator dogru soylemis birine lafini geri sok dedigim icin banlandim. Evet ogrenciyim ve allaha sukur sizin anca camur atabiliceginiz isleri basariyorum neymis boyu degil islevi onemliymis
İsterseniz bana destan yazın ben ne yaptığımı biliyorum icim rahat size cevap yazmayacagim.
İyi forumlar.
Bana bak doğru konuş.
Resmen milleti kandırdığını kabul edip birde burada yüzsüzlük yapma.
Sensin çoluk çocuk.
Hostu sattım istediğim zaman kapatırım demek ne demek.
Senden para isteyenmi var?
Ben o hostta deneme sitem için çalışmalar yapıyordum.
Sense yedek bilme almama imkan vermeden kapattın.
O 10 tl senin olsun paranı isteyende senin gibi olsun.
Bana pişkin pişkin cevap yazma.
Hem suçlusun hem güçlü.
Ayrıca yalan söyleme sen zaten reselleri silip gitmişsin.
Şah hosting ten yetkili bana P.M. le açıklama yaptı.
Benim yüzünden RESELLER INA BİRŞEY OLMADI yani.
Yalanını kendine sakla.
Madem suçluluğumu kabul ediyorum diyorsun ne demeye o zaman suçunu telafi ettirmek için birşey yapmıyorsunda burada gelip sanki hiçbirşey yapmamıs gibi normal davranıyorsun.
İnsanları kandırmak artık zevk olmuş millette.
Sakın bir daha ağzını bozma bana karşı.
Ben senin akraban değilim yakının değilim.
Sana da müsamaha göstermem.
Kaç kişiden 10 tl çarptın.
Birde pişkin pişkin hala üste çıkmaya çalışıyorsun