Snopy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kızı siyasi görüşleri için mi seviyorsun , yoksa gerçekten kalbindenmi seviyorsun önemli olan bu.
Şimdi snopy kardeşim ben aynen şu arkadaşın ifade ettiklerini düşündüğüm için böyle bir konu açtım zaten ana konudada bunu belirttim. Anketten pek birşey çıkmayacak gibi başa baş gidiyor diyebiliriz. Yorumlar gayet açıklayıcı olmakta teşekkür ederim.

inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakışa bağlılık nasıl ? Eğer ciddi anlamda bir savunma var ise, Aynı şey sendede var ise ilerde çok ciddi kavgalara yol açar, Eğer sorunca söyleyen ve fazla üstüne düşmeyen biriyse devam et.
Birde şöyle bişey var ben ömrü hayatımda böyle birşey düşünmüş birisi değilim. Yani kendi yorumlarım ve düşüncelerim acayip yetersiz. Yani benim evet dediğim bişeye o hayır diyor ve onu savunuyorsa burada sıkıntı çekebilir. Hadi biz bi şekilde tatlı ve ya tatsız tartışıyoruz. İleride çocuk olduğunu düşünürsek böyle bir yanılgı onu daha farklı yerlerde götürmez mi.

Artık kendisine açılmaya başlayacağım zaman geldiğinde benimle ilgili olumlu düşünceleri varsa şayet bu konuyada kendisiyle gireceğim âşikar. Kafamı kurcaladığı için sizlere danışayım istedim.