arkadaşım bak,
konu bu 5tlye 5 ay sınırsız band hosting sorunsuz kullandın 40 kişiyle birlikte, 3 gün hesap değişimi olduğunda konuyu tam okumadığını farkedince yedeklerinin gittiğini anladın. 3 gün içinde hostunun açılıcağını bildiğin halde o konuyu açtın reseller hesabımı kapattırdın diğer müşterilerde madur oldu bazılarıyla aramızda hallettik, bana *********** demeye devam etmekten vazgeç ortadan kayıp olduğum filan yok tüm konularımda e-mailim ve cep telefonu numaram yazılı ne yapmaya çalıştığını gözden geçir.
bu sana tek ve son cevabım "banlanma nedenim bi yanlış anlaşılmaydı ve banım açıldı" bu hakaretler ve yaptıklarından sonra arayıpta ücret ödeme vs istemeye yüzün yoktur umarım.
iyi forumlar bizi bilenler bilir
Önce doğru yazmasını öğren.Hosting 1-1.5 ay kullandım onu bil.Konudada aldığım tarih yazıyor zaten.Ayrıca 5 tl değil 10 tl konu başlığını da okumadığın belli oluyor.HALBUKİ KONU SENİN.Öyle kafandan yorum yapıp haklı çıkmaya çalışma.
Doğru seni bilen biliyor.Seni en az 10 defa aradım ne yaptın peki?
Sen emaili at ben sana hesap açacağım dedin açmadın.
Seni aradım telefonu meşgule attın.
Senin ne olduğunu öğrendik üzülme.
Konudada yazıyor zaten mağdurlar.
Madem parasını alıyorsun o zaman adam gibi insanlara mail atarsın bari özür mahiyetinde ama oda yok.
İş adamı değilsin altı üstü sende öğrencisin.
AMA BOYUNDAN BÜYÜK İŞLERE GİRDİĞİN İÇİN SONUÇ BU OLUYOR.
VE ÜSTÜNDEN BİR AY GEÇTİ HOST AÇTIĞIN FİLAN YOK.
ÇÜNKÜ SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİ YALAN.
Ayrıca senden niye ücret isteyim sen zaten o paraları yeyip bitirmişsindir.
Birde burada kulhanbeyi tavırları yapıyorsun.
O konuyu kanıt gösterip dolandırıcılıktan banlanmanı talep edeceğim.
Ve son olarak ben moderatörlerden birine sordum yanlış anlaşılmadan değil KÜFÜR ETTİĞİN İÇİN BANLANMIŞSIN.
O siteyi açınca millete ürünü göndermeyip yine ortadan kaybolmayasın.