Benim yaptığım çalışmalarda aktif olma süreleri genelde 2 ila 4 saat arasında gerçekleşti. Kuponla aktif etmede durum böyle. Ayrıca parantez içinde belirttiğim husus var. Onay zamanına denk gelme durumu. Bunada dikkat ediniz. Buradan şunuda çıkartabiliriz. Belli saatler arası onaylar gerçekleşiyor. Arkadaşın bilhassa 20 dak. demesine ve burada ayırım yapmasına vurgu yapıyorum. Çünkü denemelerimde dedim dikkat buyurun 2 ila 4 saatte asgari onaylamalar yapılıyorken 20 dk da hesabın aktif olmasına tekrar belirtiyorum nasıl garanti verilebiliyor. Bu süreye denk gelir gelmez.
İkincisi bu adam hazır hesap satacak. Çünkü kuponla aktif etmeden bu işler olmaz. Yani hesabınızı onaylatıyorum olayı fasa fiso işin sadece makyajı. Bu makyajla hazır hesap satılıyor esasında. Bunu bilhassa belirtiyorum ve forum kurallarına aykırılığını bir dahi belirtiyorum. Diğer türlü vcc ile denemelerimde asgari 1 günde ancak onay alabilmiştim. O halde kuponla aktivasyon yapılıyor ve hesap başkasına veriliyor. Şunu demeye getiriyorum, makyajsız ne iş yaptığınızı buraya yazın, hesap onaylatıyorum yanında kuponda veriyorum gibi kural dışı davranıp burada satış yapmaya kalkmayın. Ayrıca ciddi suçlamalar var benim tarafımdan yapılmayan ona da arkadaş cevap verecektir sanırım. Neyse ben fazlaca müdahil olmak istemiyorum ama bu gelişme doğrultusunda bunları yazmak istedim.