SNaRe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pillibebek.org bendeydi . Eskilerine çok ünlü grubudur. Özellikle siyah beyaz şarkısı çok damardır Ama şu anda popüleriteleri 0 ın altındaır Kendi fikrime göre yukardaki verilen fiyatlar herhangi bir popülerliği kalmayan isim için çok fazla. Olay projeye bakar biraz
evet benim de yıllardan beri severek dinlediğim gruptur. 2008 yılında bebek kelimesi içeren domain ararken düştüğünü görüp almıştım. çok iyi müzik yapan bir grup olmasına rağmen yıllardan beri sadece 2 albüm çıkarabildiler. 2. albüm neden bu kadar geç geldi sorusuna "bebek ters geldi" cevabını vermişlerdi

behzat ç. müziklerini yapacak olmaları popülaritelerini biraz daha ön plana çıkarır diye düşünmüştüm ama dizinin çok da iyi tutmadığını düşünüyorum.

kendim bir ara fan sitesi yapmaya kalktım. site ilk sayfada çıkınca grubun internet sorumlusu olduğunu söyleyen bir arkadaş kimsiniz, domaini nerden buldunuz gibi sorular sormuştu. domaini kendilerine satabileceğimi söyleyince 100 tl teklif ettiler bende vermedim. daha sonra da siteyle ilgilenmeye üşendim ve kapattım. şimdilik konserlerle idare ediyorlar ama belki ilerleyen zamanlarda patlayabilirler. grubun yeni dinleyicileri yok denecek kadar az ama "eskiler bilir" sözü tam bu grup için diye düşünüyorum.

neyse domain dursun bakalım bir zararı yok