sari_simsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkincisi kuponla açılan hesaplar evet ortalama 2-4 saat içinde onaylanıyor, buna bende şahidim. Çünkü kendimde yaptım. Ayrıca onaylanma ayrıdır, aktif olma ayrı meselelerdir. Çünkü reklamın onaylanması ortalama 5 ila 10 dk arası almaktadır. Oysa aktif hale gelip kullanılabilir hale gelmesi en az 2 saat (eğer denk gelirse onay sürecine) ile 4 saat arasına ki bu kuponla aktive etmelerde sözkonusudur, veya, vcc ve kredi kartlarında 2 günü bulabilmektedir.
Sadece bu altı çizili cümlelere bi yorum yapıcam. Konu ile yada kişiler ile bir alakam yoktur. Bende adwords kullanıyorum ve çevremdekilere hesap açıp aktif hale getiriyorum. Sen burda altılı çizili olan cümlelerinde en az diye bir ifade kullanmışsın. Sana o şekilde denk gelmiştir. daha 15 dakika önce bir hesaptan kampanya oluşturup aktif ettim ve 1 dakika içinde etkin oldu ve gösterimler de yaklalış 5 dakika sonra başladı. ( Çevrimiçi ) demek istediğim sürenin max veya minimum ile alakası yok. ayrıca vcc vs. bir şey de kullanmıyorum. kampanyayı oluşturdugum hesap yaklasık 10 gün önce açılmış bir hesap ve hediye kuponlardan birini kullandığım bir hesaptı. ayrıca herhangi bir ödeme yapmadım.