Evet Arkadaşlar Sadece Bu Durumun Küçükte olsa aydınlatılması veya fikir alış verişi sağlanması, bilgi akışı için böyle bir konu açtım.
Malum 22 ekim ve daha öncesi googlenin dalgalanması, değişiminde bir çogumuz etilendik bu durumlar bizim sinirlerimizi tavan yaptı. merak ettiğim bir olay var.
Ben bu değişiklikten, dalgalanmadan hiç etkilenmedim, hit düşüşü yaşamadım, indexlenmeme gibi bir sorunum yok. çünkü ben rutik olarak şu şu şekilde içeriklerimi ekliyorum veya benim sitem haber, magazin sitesi etkilenme yok gibi bilgi akışında bulunursanız bu hepimiz için faydalı olacağını düşünüyorum.
Önce Ben Başlıyayım
Benim bir Sitem var. Dernek, vakıf sitesi Bu Google dalgalanmasından hiç etkilenmedi misal öncedende hiti 50 idi şimdide 50 öncedende index alması normaldi şimdide öyle şaşırtıcı bir durum yok.
Bunun yanı sıra
oyun, haber, magazin, Genel Blog , video sitelerim dalgalanmadan malesefki gözle görünür oranda etkilendi...