Haddimi aşmıyorum, sadece uyarıyorum insanları. Amacım forum kurallarının çiğnenmemesidir. Çiğnenmesini gerektirecek fiillerim yoktur.
Tekrar ifade ediyorum, sizden ciddi manada daha önceden ismini andığım üyeler noktasında şüpheleniyorum. İddialarımı destekleyen bir takım kullanıcılarda bu forumda üye. Sakın attığımı düşünmeyin, yeri geldiğinde herkes birşeyler yazar konuya. Ama şu var gerekirse beni banlasınlar benim için önemli değil, ama kısa süreliğine yapacağınız veya yapacağınızı düşündüğünüz bu iş için bazılarının canının yanmasına benim vicdanım el vermiyor!.. Belki yanlış düşünüyorum belki siz çok iyi niyetli birisiniz bilmiyorum ama şüphelerim ve bazılarının belirttikleri bendeki 6. hissi sizin üzerinize çekiyor. Bunda bir önceki silinen mesajdaki sizin olaya direkt agresif ve hakaret vari sözlerle giriş yapmanızdan anlıyorum ayriyeten. Ayrıca orda burda sari simsek şöyle böyle demenizden de!
3,5 yılı aşkındır bu işi yaparım ve adwords sisteminde hesap açma ile ilgili hususları sıkı sıkıya takip ederim ve deneme yamulma yöntemiyle şimdiye kadar belli bir noktaya ulaştım. Belirtmiş olduğunuz 20 dakika mevzuu bana yok böyle birşey dedirtiyor bu bir. Ayrıca hesap onaylanması ile aktif edilmesi arasındaki farkı bile tam olarak ayırt edememişsiniz. Yok 20 dakikada reklam onaylanır, yok 2 saate kadar hesap döngüye girer. He şunu söyleyin inanayım: Ben sertifikalı kullanıcıyım deyip sertifika linkinizi verin, bende tamam bunun paneli var ve buna google bile güvenmiş siz niye güvenmiyorsunuz diye avazım çıktığı kadar bağırayım. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Ayrıca, alta bakın ben şüphelendiğimi yazıyorum, bir kullanıcı ise direkt sizin Afyonlu Ahmet Çanak olduğunuzu iddia etmiş. Ahmet Çanak ise Jarusalem ve LLL nin kendisi idi . Haydi uğurlar ola...