Benim bildiğim bunun adı seo hosting. Bende 4 ipli bir seo hosting aldım. Biraz pahalılar ama netice olarak yapacaklarını düşünürsek buna değer miktar.
4 farklı c sınıfı ip mevcut 10 alanadı barındırabiliyorum ama arkadaşın bahsettiği gibi paylaşımsız yapmak istediğimden her birine 1 adet şeklinde uyarladım. Nsler kendilerine ait değil. Henüz site içeriğini girmedim. Girdikten sonra umarım herşey umduğum gibi gider
Kendini seocu ilan edenler yıllarca anahtar kelimelerde tırmaladılar durdular artık millet yutmamaya başlayınca şimdi C Class IP diye bişey yutturmaya çalışıyorlar.
C CLASS IP ÖZEL DEĞİLDİR
Dünyadaki bütün IP ler 255 255 255 255 sayı guruplarından oluşarak 3 gruba ayrılırlar
A CLASS bu rakamların ilk 8 rakamından az sayıda üretilir sayıca az olduğundan en değerlisidir
B CLASS bu sayı guruplarından biraz daha fazla üretilir A CLASS dan sonra gelir
C CLASS geriye kalan bütün IP ler C CLASS IP dir en dandik ipdir bir özelliği yoktur şu an senin bilgisayarının ipsi de bir C CLASS ipdir
seo hosting diye bişey yoktur domaine özel ip vardır
Sonuç : Bu C CLASS saçmalığına kanmayınız, C CLASS'ı kendini seocu ilan eden bir çok kişi bile özel sanıyor, böyle birşey yoktur. Domaininiz için ayrı bir IP iyidir, benim anlatmak istediğim C CLASS'ın özel olmadığıdır