Şimdi resimler seni ele verdi. 80 TL lik hazır hesap satıyorsun bu bir. İkincisi kuponla açılan hesaplar evet ortalama 2-4 saat içinde onaylanıyor, buna bende şahidim. Çünkü kendimde yaptım. Ayrıca onaylanma ayrıdır, aktif olma ayrı meselelerdir. Çünkü reklamın onaylanması ortalama 5 ila 10 dk arası almaktadır. Oysa aktif hale gelip kullanılabilir hale gelmesi en az 2 saat (eğer denk gelirse onay sürecine) ile 4 saat arasına ki bu kuponla aktive etmelerde sözkonusudur, veya, vcc ve kredi kartlarında 2 günü bulabilmektedir.
Şimdi hazır hesap satmak ve yanında kupon hediye ediyorum demek tamamen forum kurallarına aykırı bir durumdur.
Ayrıca kullandığınız taktiklerin hepsi Jarusalem ve LLL ile aynı taktikleri taşımaktadır. Bu çocuğu tanıyorum, çünkü ondan hesap alarak içeriğine bakmıştım. İlk günden bu yana sizden şüpheleniyordum. Ayrıca Jarusalem'in şu ifadesi çok manidardır: "Bu forumda yüzlerce hatta binlerce multi üyeliğim var!"
Adwords bölümü çok nazik bir bölümdür. Çünkü dönen paralar hele hele nakliyatçı ile çalışacaksanız çok yüksek düzeydedir.
Ayrıca mesajınızda kısa süreliğine yapmak istemenizde sizi ortaya koyuyor. Vole vurmak için iyi bir bölümdür bu bölüm

.
Afyon'un Sandıklı ilçesinde ikamet eden ve babası bir okulun müdür muavini olan bahsedilen veled ile benzer yönlerinize dikkat çekiyorum. İnşaallah sonunda yanılan ben olmam.
@sari_simsek;
Haddini aşma!
Beni ele veren nedir

komik olma Allah aşkına.
Bu hesabı buradan bir arkadaş için açtım ve açtığım gibi ekran resimlerini çektim. Nakliyatmış bakliyatmış beni hiç ilgilendirmez dilediği yönde reklamlarını yayınlatabilir. Bu hesap istek üzerine kuponla aktifleştirilmiştir, daha sonrasında kendisi kredi kartı ile ödeme yaparak hesabı hiçbir kesinti olmadan devam ettirebilir. Ve birçok müşterim şuanda kredi kartı ödemeleriyle hesaplarını devam ettirmektedir.
Konuda da belirttiğim gibi kuponlu hesap kullanmak isteyen arkadaşlar kuponu girer reklama başlar. Dileyen arkadaşlar içinse kredi kartı ödemesi ile hesapları aktif ediyorum ve aynı mantıkla hesaplar çalışmaktadır.
Kesinlikle ister vcc ister kredi kartı ister kuponla aktifleştirdiğim hesaplar 2 saati aşmamaktadır. 80 TL'lik kuponlu hesapları asla satmıyorum sadece opsiyonel olarak kupon kodunu veriyorum, elimde kupon olduğu sürece. -ki elimde kupon pek bulunmuyor. Dolayısı ile kuponlar elimde olduğu vakit ara ara forumda zaten ücretsiz olarak sağlıyorum.
Bana gelen müşterimin; "hesabıma kupon kodu yüklermisiniz" demesinden daha doğal olan şey nedir bunu anlamıyorum. Birçok kurumsal firma var bu firmaların hemen hepsi 8-100 tllik kuponlara kalacak kadar düşük ölçekte bir kapasiteye sahip değiller. Çalıştığım bütün firmaların hesapları şuan kredi kartı usulü çalışıyor ve en ufak bir sorun yaşanmadı.
Anlamıyorum ki derdini ah bir anlayabilsem seni tatmin edeceğimde malesef anlamıyorum.
Beni suçladığın şey dolandırıcılık ve *********** şahısların diğer üyelikleri olduğumu iddia etmen. İşimi gücümü bırakırım seninle uğraşırım ve dediklerinde haksız olduğunu saptamam sonucu forumdan ceza alman için elimden geleni yaparım. Dileyen moderatör tarafına tc kimlik numaram ve gerekli ispat hakkında başvuru yapıp iddia ettiğin şeyin aksini delillerle ispat ettirip ceza alman için uğraşırım. Haddini aşma.