The_Joker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaşının verdiği heyecan nedeni ile karar veremıyorsun adımlarını sağlam atmalısın

kazanmak istiyorsan birşeyler vermelisinki onun karşılığıında alasın

benı google mahfetti diyorsun google ile ne zamandır calışıyorsun ? hiç ödeme aldınmı ? kaç aydır bu işlerle ugraşıyorsun ..ben söyleyeyim yeni.Eğer uzun zamandır bu işlerle alakalı olmuş olsaydın googlenin huyunu suyunu bilir ona göre sabır eder ve beklerdin.

zamanla öğrenirsin sorun değil ancak kazanmak için kazandıracaksın harcayacaksın
azef adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vBulletin'de ne buluyorsunuz anlamıyorum. Üstelik Null kullanacak kadar... MyBB, SMF, phpBB, Wordpress, Joomla varken... Ben uydu ile alakalı bir site açmak isteseydim Wordpress'ten kimse alamazdı beni, eğer içeriğim sağlamsa. 8 kelime yazıp bir konuya forumda konu açmanın hiçbir mantığı yok. Google işini o kadar iyi biliyor ki, ziyaretçinin istediği kelimelerden oluşan cümle ile forum satandart cümlelerini ayırt edebiliyor. (Konu Acma Yetkiniz Var, Mesaj Yazma Yetkiniz Var vs.)

Wordpress'i denediğim zamanlar -ki üstünden uzun zaman geçti, bir uydu forumundan uydu kanalları frekans bilgilerini kopyaladım. Yaklaşık 100 kanalın bilgisi vardı. Liste, XX kanal + yatay/dikey 0000 diye gidiyordu ve wordpad'de açtım ve replace ile kanal kelimesini kanal frekansı ile değiştirdim. Özgünlük kattım (!). Kopya yazı da olsa o yazıya 2 gün gibi bir sürede 4k kişi falan gelmişti. Kopya aldığım vbulletin, 3 sıra altımda kalmıştı sanırım. Hala vbulletin sevgisidir gidiyor.

Madem 16 yaşında keşiftesin anlatalım bunları. 16 yaşında ben ultima online oynuyordum. Okul kazanınca böyle olduk. Çocuğa yüklenmeyin fazla.
Joker hocam vBulletinden çok iyi anlıyorum işte tek eksiğim bu optimizasyon ve google işi alexayıda biliyorum şimdi seo kitabını okuyorum inşallah bende sizin gibi bu işi öğrenirim tek eksiğim bu zaten bunuda öğrenirsem tam olacak

azef dostum doğru söylüyorsun biliyorum wordpress in googleda neler yapabileceğini ama denemek nasip olmadı bakalım siteme bi klasör açıcam /blog diye orayada wordpress kuracam bu işlerde yeni değilim 2-3 yıldır uğraşıyorum dediğim gibi bu optimizasyon işinden anlamıyorum sadece ben vBulletin konusunda büyük Hosting firmalarına yardımcı oluyorum Linux bile kurduğum oldu Hostingci arkadaşa Linux'tende çok iyi anlarım nede olsa kanalların şifresini çözüyoruz kolay değil bu işler 4 uydu var bende yani çanak anten + 3 PC + 3 TV VAR tam bir teknoloji manyağıyım okulda zaten yoruluyoruz bide bu işler canımı sıkıyor ben elektronik okuyorum 11. sınıfta görüntü ve ses sistemleri düz lise değiliz yani tecrübeliyim bu işlerde tek eksiğim budur ötekinleri kendime yetecek kadar belkide daha fazla biliyorumdur uğraşıyoruz bakalım kimse bu işi annesinin karnında öğrenmediki bizde öğreniriz istersek yeterki azim olsun başka bişeye gerek yok...

Kolay gelsin herkese cevap yazanada yazmayanada teşekkür ederim... Umarım sorunumda en kısa zamanda düzelir...

Saygılarımla

edit:

şeytanın bacağını kırdık 1 index aldım en sonunda 24 saatte