solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu hakkinda hala bilgi sahibi olamadim,bu destan video gmbh nedir ben arastirdim kontak kurulabilicek bir iletisim adresleri bile yok ve kafalarina göre upload sitelerinden kendilerinle hic bir alakasi olmayan konulari sildiriyorlar.
yeteri kadar bilgi sahibi olmamışsın demekki sitelerden linkleri kaldırıyor dua et mahkemeye vermiyor kafasına göre yapmıyor o adamlar senin kafana göre ihlal ettiğin telif haklarını korumaya çalışıyorlar ve görüldüğü kadarı ile koruyorlarda ha sene olarak tam hatırlamıyorum 2008 galiba yine destan müzik tarafından yanılmıyorsam mahkeme davası açılmıştı dj onur ve dj şenol'a (her ne kadar ikisinide sevmesemde üzülmüştüm yüklü bir cezaydı aklımda kalan) yani iletişim bilgileri yok vs. diyip birde dava açmayımı düşünüyorsun yani onların işlerini kolaylaştıracaksın güzel

(md instrumental, acapella vocal, kick snare drum vst vst-i acid, fl studio, sonar, cubase, reason, tribal, house, electro, rnb, progressive ... müzik hakkında aklına gelebilecek hatta gelmeyecek hemen hemen herşey hakkında bilgi sahibiyim yukarıdaki arkadaşa ters tepki vermişsin ona nazaran söyleyeyim dedim)

bu arada flood yaptığın için report ettim.