Şimdi resimler seni ele verdi. 80 TL lik hazır hesap satıyorsun bu bir. İkincisi kuponla açılan hesaplar evet ortalama 2-4 saat içinde onaylanıyor, buna bende şahidim. Çünkü kendimde yaptım. Ayrıca onaylanma ayrıdır, aktif olma ayrı meselelerdir. Çünkü reklamın onaylanması ortalama 5 ila 10 dk arası almaktadır. Oysa aktif hale gelip kullanılabilir hale gelmesi en az 2 saat (eğer denk gelirse onay sürecine) ile 4 saat arasına ki bu kuponla aktive etmelerde sözkonusudur, veya, vcc ve kredi kartlarında 2 günü bulabilmektedir.
Şimdi hazır hesap satmak ve yanında kupon hediye ediyorum demek tamamen forum kurallarına aykırı bir durumdur.
Ayrıca kullandığınız taktiklerin hepsi Jarusalem ve LLL ile aynı taktikleri taşımaktadır. Bu çocuğu tanıyorum, çünkü ondan hesap alarak içeriğine bakmıştım. İlk günden bu yana sizden şüpheleniyordum. Ayrıca Jarusalem'in şu ifadesi çok manidardır: "Bu forumda yüzlerce hatta binlerce multi üyeliğim var!"
Adwords bölümü çok nazik bir bölümdür. Çünkü dönen paralar hele hele nakliyatçı ile çalışacaksanız çok yüksek düzeydedir.
Ayrıca mesajınızda kısa süreliğine yapmak istemenizde sizi ortaya koyuyor. Vole vurmak için iyi bir bölümdür bu bölüm .
Afyon'un Sandıklı ilçesinde ikamet eden ve babası bir okulun müdür muavini olan bahsedilen veled ile benzer yönlerinize dikkat çekiyorum. İnşaallah sonunda yanılan ben olmam.