vBulletin'de ne buluyorsunuz anlamıyorum. Üstelik Null kullanacak kadar... MyBB, SMF, phpBB, Wordpress, Joomla varken... Ben uydu ile alakalı bir site açmak isteseydim Wordpress'ten kimse alamazdı beni, eğer içeriğim sağlamsa. 8 kelime yazıp bir konuya forumda konu açmanın hiçbir mantığı yok. Google işini o kadar iyi biliyor ki, ziyaretçinin istediği kelimelerden oluşan cümle ile forum satandart cümlelerini ayırt edebiliyor. (Konu Acma Yetkiniz Var, Mesaj Yazma Yetkiniz Var vs.)

Wordpress'i denediğim zamanlar -ki üstünden uzun zaman geçti, bir uydu forumundan uydu kanalları frekans bilgilerini kopyaladım. Yaklaşık 100 kanalın bilgisi vardı. Liste, XX kanal + yatay/dikey 0000 diye gidiyordu ve wordpad'de açtım ve replace ile kanal kelimesini kanal frekansı ile değiştirdim. Özgünlük kattım (!). Kopya yazı da olsa o yazıya 2 gün gibi bir sürede 4k kişi falan gelmişti. Kopya aldığım vbulletin, 3 sıra altımda kalmıştı sanırım. Hala vbulletin sevgisidir gidiyor.

Madem 16 yaşında keşiftesin anlatalım bunları. 16 yaşında ben ultima online oynuyordum. Okul kazanınca böyle olduk. Çocuğa yüklenmeyin fazla.