Merhaba,
Aslında bayliğin amacı tamamen birden çok sitenizi host etmenizdir. Bayiliği ben Host işi yapacaklara asla tavsiye etmiyorum.
Şu şekilde onlarca hatta yüzlerce müşterim mevcut.
Aylık normal bir reseller paketi kullanıyor, asıl işi hosting değil bilgisayarcı ve web tasarımcısı. Bu şekilde bir bayilik alabilir ve çevresindeki kurumsal firmalara iş yapıp onları host edebilir ve çokda güzel para kazanabilir Hakkıcım.
Diğer türlü bir reseller ve bilmemnehosting.com diye alan adı alıp r10 hosting piyasasına giripte sırf host işi yapıcam diyen birizi zaten baştan kaybetmiştir.
Videodaki Timur müdürümüzde o genç arkadaşlarımızdan bahsedip gönderme yapıyor, onun yerinde olmak isterdim açıkçası
Saygılar.
Şahin ustam

ben dediğin gibi web tasarımcıyım ve resellerimde barınan 12 sitenin 8'i firma sitesi, ayrıca sitesini yaptığım firmalara asla ben hosting firmasıyım felan demiyorum. Sitenizi kendi sitemin olduğu yerde barındırırım 5 kurus istemem diyorum onlar da olur diyor. Ancak vps alırsam müşteriden hosting parası alırım. Sunucu almadan reseller ile host satmak aynen videoda konuşa beyin dediği gibi olur. Benim de başıma geldi.
Müşteri geliyor mesela bana
--Erdem kardeşim biz bi site yaptırdım mahalledeki adama ama sonra askere gitti çocuk, site de kapandı.
+ Abi o zaman alan adı kimde? veya hangi firmada?
-- Valla çocuk almıştı ama bilmiyorum o da gitti heralde.
-- Yeni site adresi mi alsak? Bütün matbu evraklarımızda eski adres basılı ama
gibi bir örnek

Şahin bey firmanızı antalyaya tatile geldiğim zaman gezebilir miyim?