Bu konudan iyi ekmek çıkar.
Şimdi zaman gazetesini savunan arkadaşlar,iş hanlarına,iş merkezlerine, apartman girişlerine gidip baksınlar, bir sürü gazeteler hiç okunmamış halde öylece duruyor , bunu kimse inkar edemez.Millet üye oluyor sadece yardım amaçlı,bunu hepimiz biliyoruz

Gazetenin o kadar traj yapmış olması okunduğunu göstermez, bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
860.000 abone dile kolay. Rakipleri 400.000 küsürlerdeyken. İllaki böyle durumlar çıkacaktır. Yalnız şu dikkatimi çekti sizler sabah saatlerinde apartman kapılarında dükkan önlerindeki gazeteleri mi kastediyorsunuz ? İnsanlar kalktığında veya dükkanı açtığında alıyorlar zaten bunları. Gazete dağıtan kişiyi hazırolda bekleyecek değiller ya
Ama dediğim gibi o kadar abonenin içinde sırf yardım için yapıp gazeteyi düzgün bir şekilde okumayanlar yada bazı günlerde benimde yaptığım gibi spor sayfasına bakanlar illaki vardır. Yoktur diyen yalan söyler
Bu arada hellof son günlerde düşünerek yorum yaptığını açıkca belli ediyorsun. Önceden böyle tanımıyordum seni. Sanırım bazı değişikler yaptın kendinde. Ama akılcı yorumlarını zevkle okumaya başladım. Ben yanlış şekilde tanımladıysamda önemseme görmezden gel