ByTriSLaSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar ben poster olayını scr nickli arkadaşa devretttim yedekleri vereceğim serverla alakalı problem oldugu içinde bir türlü veremedim yedekleri ve msn olayına gelince bilgisayarıma format atmam gerekli msn bir türlü açamıyorum pc de bir kaç domain var devredeceğim arkadaşlara net hayatından cekiliyorum kralforumcu.net ve kralforumcu.com bunun yanında bir kaç daha site var bunları ücretsiz devredeceğim ve ilgilenecek arkadaşlar arıyorum eger ben ilgilenrim gercekten derseniz kralforumcu.net phpogreniyorum.com bir kaçda ***** site devredilecek ücret talep etmeden işyeri ile alakalı yogun çalışmadan dolayı kod yazamaz hale geldim bunu bir kaç arkadaşa izzah ettim poster olayına scr devam ediyor v3 dağıtımıda o yapacak bugün bir saekilde yedekleri devrediyorum herkeze iyi çalışmalar ben buradayım kimseyide yarı yolda bırakacağımız yok sadece aksaklık var itiraz etmiyorum... sizlerden ricam anlayış gösterin bana
Dostum verilik sitelerin hangileri acaba özelden yazabilir misin. İlgilenebilecekler için karşılıksız verebileceğini belirtmişsin. Eğer sakıncası yoksa devam ettirebileceklerimle ilgilenebilirim.