KONUMUZ KALDIĞI YERDEN TÜM ŞİDDETİYLE DEVAM EDİYOR:
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (16:13):
sızlerı mahkemeye verecegımı soylemıstm ve adalet yerını buldu sana kısa bır paragraf gecıcem savcılık kararnamesı ıle ılgılı tebliğnameden
TCK Madde 244 - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (16:14):
benımle oynama demıstım,sıtemı gerı ver ben aıdatlarımı yatırdım sız benı aramadınz bılgılendırmedınz maıl atmadınzsa ben muneccım degılım borcumu bılemem ve elımdekı 1.5 mılyar küsürlük matrahlı makbuzlarımı dahil savcılıga verdım
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (16:15):
var gerısını sen dusun kocum
allah yardımcın olsun
www.bayramhosting.com:
Bilişim şubeye konuşmalarınızı o akşam gönderdim, konunun tamamen emre ve sizin aranızda olduğunu yazdı, içim rahat, ayrıca aldığım bir para da yok
ezgimuzikevi@ezgimuzikevi03.com (E-posta adresi doğrulanmadı):
benı ılgılendırmez aslanım senın suben muben
www.bayramhosting.com:
hatta https://www.r10.net/genel-webmaster-konulari-sorunlari/765823-hosting-icin-mahkemeye-verecekmis.html
yazdıklarım ordadır mahkemeye verdım sızı cokta umrumdaydı senın suben
www.bayramhosting.com:
neyin artistliğini yapmaya çalışıyorsunuz siz?
sen kımsınkı sana ben artıslık yapıcam *** denyo haddını bıl alırım senın facanı agzımı actırma benım zarı atarken dusunde at!!
www.bayramhosting.com:
Sizin verdiğiniz kanunlar HACK ile ilgili, bunu da not alın
www.bayramhosting.com (16:17):
2009-2010 arasında aldığım host ücreti 40TL ve sitenizin 2010-2011 ödemesi yapılmadı, bana ne senin sitenden
git onu emre
ile görüş
www.bayramhosting.com (16:18):
güya laf sokup kaçma taktiği yapıyorsunuz, çocuksunuz beyin olarak
bunları da kaydediyorum
www.bayramhosting.com (16:23):
aidattan bahsetmişsiniz, internetbilişime yatırdığınız para beni alakadar etmez, ben muhatabımla konuştum, uzatma yapmadı, madem internetbilişime ödeme yapıyorsun, o zaman DNSlerini oraya yönlendir madem bu kadar internet ve hosting işini biliyorsan
--------------
Buyrun arkadaşlar, buradan yakalım şimdi.