Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
pr değerlerının tamamı tek bir siteye aittir. Zaten pr değerleri dahı kalıtesını gosterıyor. 3 Yıldır forumdan reklam satışı dahı yapmıyordum kısacası nadıren yaptığım lınk satışlarından bırıdır.
Genel forum sıtesıne ait link satışı,
5 Yıllık köklü ve kaliteli genel forum sitesidir. HGer türevde içeriği mevcut büyük çoğunluğu kullanıcıların haberleri girdiği genel forumdur.
Forum son 4 yıldır vbseo kullanmakta ve kategorı ad değişikliği yapmadığı için devamlı pr değerlerını koturan bır pozısyondadır.
Sadece ana sayfasındakı kategorılere ait pr bılgılerı şu şekildedir.
pr3 - 1 ana sayfa
pr1 - 35 adet
pr2 - 9 adet
Bunun gibi onlarca alt sayfada pr 1 - 2 - 3 değerler bulunmaktadır, yüzbinlerce konuyu kontro ledemediğim için sadece ana kategorilerin pr değerlerini yazdım. Nadiren lınk alımı yaparım.
Sadece 10 adet link alınacaktır.
Öncelik 3 aylık alımlar için geçerlidir.
Aylık : 50-TL
3 Aylık : 130-TL
Bugüne kadar link alıpda memnun kalmayan sıralamada etkısını gormeyen sanırım yok varsada bana yazmadı sanırım.
Aynı şekilde forumda 5.2 Milyon mesaj bulunuyor istenılen kelımeye odaklı text alıyorum, orneğin oyun kelımesıne lınk almak ıstersenız sıtedekı butun oyun kelımelerı sıtenıze direkt link çıkış oluyor, aylık ucret : 70-TL
google arama motorunda 750.000 index gorunuyor, site harıtası gonderılen 2 milyon civardır.
Alexa sırası : 50.000
Alexa Tr sıralaması : 840
Doğru düzgün link alıp uzun vadede bir şeyler bekleyen kişiler için kaçırılmayacak bır fırsat olarak düşünün, muhtemelen bir daha link alımı olmayacak mevcut alım yapanlarla devam edilecektir.
Taderlerim mevcut ticaret anlayışımı gosterıyor,
3 kağıtçı, katekullici, odemede sorun yaratacak tipler pm dahı ıstemesın.
Pm lerı akşam gondereceğim.